Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 20

Dziewczyny tyja w zwiazkach bo sa zaniedbywane i to wina mezczyzn

Polecane posty

Gość zmanierowana krytykantka
aha polaola wiem, ze teraz odium spadnie na ciebie, ale naprawde musze pracowac.

wytłumaczyć coś dziecku to nie znaczy odrobić za niego lekcje- nie no idę i ja stad z glupim się nie dogadasz- a to juz przechodzi wszelkie pojęcie nadeta bufonka- która opróz jakiejś tam nabytej wiedzy ma pod kopułą naprawdę nic

rzeczywistość skoro nie zrozumiałaś mojego przekazu uprzejmie wyjaśniam - to było przykładowe, pierwsze z brzegu rozwiązanie problemów z nadmairem męskiej agresji i potrzeby rywalizacji, którą to potrzebą zdaje się m.in Ty usprawiedliwiasz akcje swojego chłopaka pod wdzięczną nazwą ustawka :-)

a tobie -powodzenia chocbys padla nie wytlumaczysz im tego :) ledwie ci sie uda odbic jeden argument juz wyskakuja z innej beczki radze ci -nie czytaj urywkow tylko zachowaj chronologie zeby sobie zobaczyc zwiazki przyczynowo-skutkowe

wkleje dwfinicję sportu specjalnie dla ciebie polaola:P "Sport – według nauki o wychowaniu fizycznym: rozmaite formy aktywności fizycznej i umysłowej, podejmowane dla przyjemności lub współzawodnictwa. Od "zwykłej rekreacji" ma go różnić przestrzeganie szeregu reguł obowiązujących w danej dyscyplinie. Według mniej popularnej, ale bardziej, wewnętrznie spójnej definicji sport to każda forma aktywności (fizycznej i umysłowej) podejmowana w celu rywalizacji - zbiorowej lub indywidualnej, w różnych grach i dyscyplinach ale też "z samym sobą", np. w alpinizmie czy sportach ekstremalnych." tak więc "stawkę" można podciagnąc pod dyscyplinę i tyle:D

slyszalam nawet ze pkol wykluczyl paru za niesportowego ducha :)

Doprawdy prosze Cię :-) sporty są związane z ryzykiem - fakt, ale mniejszym w zwiazku z wiażącymi się z nimi nieodzownie regułami, takie sobie obwarowanie na tyle, na ile się da co do Twojej definicji, jeżeli coś jest np dyscyplina olimpijską lub wiąże się z tym czymś organizacja bardzo kosztownych mistrzostw to dla mnie to JEST spotrem ustawki nigdy nie spełnią wyżej wymienionych kryteriów

Doprawdy PIEKNIE TO ZROBIŁAS. pOPROSTU TO JEST SPORT TYLKO Z TAKIMI A NIE INNYMI REGUŁAMI. WĄSKIE GRONO ZAWODNIKÓW. BARDZO TRUDNO SIE DOSTAC DO TAKIEGO GRONA. NIE DLA KAŻDEGO BO NIE KAŻDY SIE NADAJE. A DYSKUTOWAC CZY TO JEST DOBRA CZY NIE NIE NALEZY DO CIEBIE ZMANIEROWANA ANI DO CIEBIE POLAOLA BO NIE MASZ O TYM BLADEGO POJĘCIA

polaola "ustawki nigdy nie spełnią wyżej wymienionych kryteriów" dla mnie dodaj dla mnie. ty nie decydujesz co jest sportem a co nie naszczęście. Wypowiadaj się za siebie. Ty tez jestes hrabianką?

rzeczywistość w takim razie czekam na pojawienie się Zwiazku (sportowego) Polskiej Ustawki będę z zapartym tchem śledzić rozgrywki ligowe i mistrzostwa na wszystkich szczeblach :-D

"jeżeli coś jest np dyscyplina olimpijską lub wiąże się z tym czymś organizacja bardzo kosztownych mistrzostw to dla mnie to JEST spotrem"- teraz to ty mnie rozśmieszasz a siebie ośmieszasz:D

Doprawdy, a moze jakieś mniej lub bardziej sprecyzowane argumentuy do tej konstruktywnej krytyki? czy tylko będziesz opisywac swoje reakcje? :-)

"polaola nO POKAZ MI TEN BRAK LOGIKI...PROSZE " biorąc pod uwagę potencjalnych adresatów wypowiedzi - niektóre rzeczy są awykonalne :-D Ike, co do Webba, nie kracz! ;-)

polaola- mam ci tłumaczyć jak krowie na rowie, że istnieją różne rodzaje sportu uprawianego zarówno w celach zawodnictwa jak i rekreacji, rehabilitacji, czy prowadzenia zdrowego stylu zycia? spróbuj powiedzieć fitnessce, która dwie godziny dziennie trenuje swoje ciało, ze nie uprawia sportu tylko dlatego, że nie jest on dyscypliną sportową i dlatego, że karnet na siłownię kosztuje tylko 100 zł miesięcznie- już prościej qrna nie potrafię:D

"spróbuj powiedzieć fitnessce, która dwie godziny dziennie trenuje swoje ciało, ze nie uprawia sportu tylko dlatego, że nie jest on dyscypliną sportową" http://www.fit.pl/aktualnosci/mistrzostwa_polski_w_kulturystyce_i_fitness,114,13,13,3294,0,0,0,0.html http://www.google.com/search?q=mistrzostwa+%2Bfitness&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_enPL216PL222 :-D :-D jeżeli linki nie weszły wpisz w google mistrzostwa+fitness :-)

Doprawdy brawo:-) Ty umiesz z Nia rozmawiać. polaola "biorąc pod uwagę potencjalnych adresatów wypowiedzi - niektóre rzeczy są awykonalne " nie umiesz zwycajnie napisac nie wiem czemu tak napisałam do Ciebie rzeczywistosc chciałam wejść w tyłek hrabiance zmanierowanej bo tez pragne miec opinie intelektualisty, mądrusia na cafe???

" rzeczywistosc Doprawdy brawo Ty umiesz z Nia rozmawiać. polaola "biorąc pod uwagę potencjalnych adresatów wypowiedzi - niektóre rzeczy są awykonalne " nie umiesz zwycajnie napisac nie wiem czemu tak napisałam do Ciebie rzeczywistosc chciałam wejść w tyłek hrabiance zmanierowanej bo tez pragne miec opinie intelektualisty, mądrusia na cafe??? " fajnie się sama charaakteryzujesz :-D :-D nic nie trzeba dodawać

polaola Przestań stwaic te głupie usmieszki i zamknij sie i wcale juz nie pisz bo jestes jeszcze na niższym poziomie niz krytykantka. Pseudointelektualistka.

polcia- ustawki to nic w porównaniu z twoją nowsza, choć mniej honorowa dyscypliną lizania tyłka zmanierowanej:/

Doprawdy, rzeczywistosć natomiast Wy cały czas na kafe z ta samą dyscypliną i każdy średnio myślący widzi jaką (dwa powyższe posty przypominajace) :-)