Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczny moment1

Wzruszyl was ten filmik ,czy tylko ja na nim ciagle placze

Polecane posty

Gość tylko ty
:P

mnie jakos nie... a ta rodzinka w akwarium to raczej odwrotnie na mnie podzialala... Widzialam fajniejsze filmiki... np ten o malym bohaterze to chyba bylo na dzien matki z mc donalda :D:D:D

Gość trochę wzruszył
ale i trochę obrzydził:P

Gość aja ......jaa
MaMani Ten film z Twojego linka, jest piękny, a ten powyżej to ....szczerze? OBRZYDLIWY!!!!

Gość magiczny moment1
mamanii-tak ten filmik tez jest piekny,tez mi sie lza w oku zakrecila a co do tej rodzinki w przezroczystej wannie,to chyba najpiekniejszy widok z tego filmu,takie to bylo naturalne,i ta coreczka co dotykala tej glowki jeszcze nie w pelni narodzoneo dzidziusia o matko cud,cos wspanialego,juz niemowie o podkladzie muzycznym rewelacja.Ale moze faktycznie ja jestem troche inna,uwielbiam nature,czym bardziej naturalnie tym lepiej

Gość mamusi podwójna
rozbraja ten pierwszy filmik. 7 tyg. temu urodziłam i aż łza się w oku kręci,ze u nas nie odbywają się takie porody a jesli już to w nielicznych szpitalach. O POLSKO niech sie w końcu coś zmieni!!!!!!

Gość trochę wzruszył
dzięki, rozmazałam się. jestem szurnięta. popłakałam się oglądając reklamę sieci fast food.:D

Gość magiczny moment1
ja prawie swoj caly porod siedzialam w wannie,wcale mnie to niecieszylo ze mam wyjsc z wanny i sie ubrac

dla mnie akwarium kojarzy sie z brakiem wolnosci z ograniczeniami z czyms sztucznym i zrobionym na pokaz pod puiblike zeby inni oglądali... nie widze w tym nic naturalnego. Ta pani w rzece to i owszem moze byc naturalne ale akwarium jest okropne... Plastikowy kicz ( a raczej w tym wypadku szklany) No ale to moje zdanie :) ja tam jak mam dola to sobie oglądam bohatera i tak mi sie przypomina wszystko... i tyle w tym prawdy bo chodzi sie z brzuszyskiem 9 miesiecy, odzywia odpowiednio, chodzi po lekarzach chucha i dmucha... potem ból, skurcze porod itd... i kto tu jest bohaterem? to male slonko... to na niego wszyscy czekają to jego witają... Boskie i takie prawdziwe :D:D:D

Gość magiczny moment1
ja bym chciala w takiej wannie,moglabym nagrac na kamerze i ogladac cale zycie najwspanialszy moment w moi zyciu:):) A co do bohatera-tak mysle ze nasze dzieci w tym calym zamieszaniu byli najwiekszymi bohaterami

Mamani dla ciebie naprawdę ten pierwszy filmik to sztuczność a bohater od mcdonalda to naturalność? Hmmm jakie czasy ,taka estetyka.

asega nie pierwszy filmik tylko akwarium :) ktos napisal ze dla niego akwarium kojarzy sie z wolnoscią i naturalnością wiec napisalam ze dla mnie akwarium klatka itd to symbol niewoli i sztucznosci. zycia na pokaz...

Gość magiczny moment1
mamani-ja napisalam ze to bylo takie naturalne,a dla ciebie luzko porodowe to jest bardziej naturalne???

Gość magiczny moment1
i niepisal nikt o wolnosci w akwarium wiec nie koloryzuj ok?

Ech dla mnie symbolem niewoli są nasze szpitale , w takim akwarium mogłabym rodzić nawet jeśli narysowaliby na nim pływające rybki i ośmiorniczki:) Czułabym sie o wiele mniej zniewolona i bez wrażenia porodu "taśmowego", nie znaczącego nic dla otaczających mnie ludzi. pozdrawiam:)

magiczny moment dla Ciebie bylo naturalne dla mnie nie i tyle. Nie denerwuj sie bo nie ma czym. to wszystko rzecz gustu :)

a co do porodu to warunki mamy jakie mamy i niestety jeszcze dlugo będzie mozna tylko na lozkach szpitalnych... Mnie się podobają porody w domu... ale nie zanosi sie na to zeby staly sie w naszym kraju czyms normlanym... a gdybym miala wybór urodzic w szpitalu czy w akwarium to wybralabym spzital :)

Mi sie tez ten filmik bardzo podoba mamani-ja widze ,ze to ty bardziej nerwowa zawsze jestes,juz nie raz czytalam twoje wypowiedzi ,i zawsze gdzie sie pojawiasz to robi sie nerwowo,noi pojawia sie tez tlum twoich dupolizow,ktorzy cie bronia

simba nerwowa? wyrazilam swoje zdanie a to ze mam troche inne niż autorka ... Nie zawsze musze sie ze wszystkimi zgadzać bo nie na tym to polega. rownie dobrze moglabym napisac ze ty lizesz dupe autorce przytakując ze filmik ci się podoba... a przeciez to bez sensu bo jak juz napisalam. rzecz gustu i tyle.

MaMani- ja byłam w ciąży to akurat ta reklama mi sie tak spodobała że ciągle na youtubie ja oglądałam i płakałam i do dziś płacze przy niej

Gość zgadzam się..
ty się simba lecz na nogi bo na głowę to za późno

no więc: 1 film ładny-ale.....ten poród w akwarium-niezły ale chodzi mi o tą dziewczynke małą co głaska łówke troche poza granicami-ale są rodzice co pozwalaja na wszystko przy porodzie -szczególnie ameryka 2 film o bohaterze super 3 film już kiedyś oglądałam i jest najcudowniejszy-ryczeć ze wzryszenia nic innnego. pozdrawiam no i nie kłóccie się bo to bezsens