Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia_27

okłamuje żonę i kochankę, żonę zostawił w ciąży z jego dzieckiem

Polecane posty

GRATULUJĘ, też chcialabym mieć dziewczynką, ale jak na razie to jestem sama, juz po rozwodzie kilka lat i niemoge spotkać tego własciwego, chociaż wydaje mi sie ze jakis czas temu spotkalam, ale co z tego bedzie nie wiem. A Ty trzymaj sie i dbaj o siebie, a własciwie to TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNY, powodzenia:)

Gość maika1
Miska, dlaczego nie chcesz napisac w jakim kraju mieszkasz? To jakas tajna informacja? Ciagle piszesz "w moim kraju".

Gość Misia_27
Enda - dzięki wilkie, będzimy się bardzo starać i trzymać, jest nas dwie przecież ;) maika 1 - nie piszę, bo wiem jaki często Polacy mają stosunek do mojego kraju i ludzi stamtąd. Byłoby mi nieprzyjemnie, gdyby zaraz zaczęli głupie sugestie snuć. Napisałam bo potrzebuję wsparcia i tu go znajduję, za co wam wszystkim dziękuję :) Ale to żadna tajemnica, zresztą co to zmienia - nie mieszkam w Polsce i tyle.

Gość Misia_27
Enda - dzięki wilkie, będzimy się bardzo starać i trzymać, jest nas dwie przecież ;) maika 1 - nie piszę, bo wiem jaki często Polacy mają stosunek do mojego kraju i ludzi stamtąd. Byłoby mi nieprzyjemnie, gdyby zaraz zaczęli głupie sugestie snuć. Napisałam bo potrzebuję wsparcia i tu go znajduję, za co wam wszystkim dziękuję :) Ale to żadna tajemnica, zresztą co to zmienia - nie mieszkam w Polsce i tyle.

Gość Misia_27

Gość Misia_27
sorry za te potrójne posty, coś się dzisiaj dzieje z forum, nie mogłam wysłać postu, aż tu nagle 3 się pojawiły :(

Gość juyfddvbnnn
i jak tam, jak dzidzius, wszystko ok?

Gość olejzpierwszego
moze chce od zycia wiecej.. jest ambitny i zaradny.. nie daje sie przeciwnoscią losu i nie wkreca się w kierat pracy wysilku i poswiecenia tylko po to by potem zostac wyjeb. jak smiec keidy zrobi swoje w imię TWOJEJ potrzeby posiadania od zycia wiecej - czy to nowego faceta czy przelotnego sexu z kolegami z pracy

Gość gość
Misia_27 jestem w podobnej sytuacji teraz czy moge prosić o jakikolwiek kontakt do Ciebie?