Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

odebrałam dziwny telefon

Polecane posty

wczoraj rano ktos do mnie 2 razy dzwonil ale spalam, jak sie obudzialam chcialam oddzwonic, ale zglosila mi sie jakas centrala, wiec sie rozlaczylam i dalam sobie spokoj. Dzisiaj rano znow dzwoni ten nr. odebralam i babka sie mnie pyta czy dodzwonila sie do jakiegos biura budowlanego i czy moze prosic z tym panem :O ja jej mowie,ze pomylka, a ona jeszcze, ze tylko sprawdzi czy dzwoni pod dobry nr i podala moj! nie byla zdziwiona ani nic,ze numer sie zgadza a mimi to pomylka. no i ten nr z ktoreg odzwonila to zwykla komorka, nie jakies 0800, wiec skad ta centrala?:O

Gość ja nie mogea ty nie masz innyc

nie mam innych, na szczecie ;) a jakby serio o jakies biuro chodzilo, to dzwonilaby wczoraj jeszcze kilka razy..

Gość ja nie moge jaki problem...
ty nie masz innych problemow? moze ktos twoj numer podal albo 1 cyfre pomylil? powiedz tej babie i tyle.boszeeee ale macie problemy.............

no nie pomylila, bo mowi tak: czy ja sie dzodzwonilam pod xxx xxx xxx i podala mi moj nr!

gino daj spokoj, naprawde nie masz wiekszych problemow? :D moze ktos podal jej zly numer i ona tak zapisala :>

Gość wróżka maślankad
to był duuuuuuch , musisz wrzucić swój telefon do miski z gorącą wodą żeby go ze złych fluidów oczyścić i gwarantuje ci że bedziesz miała spokój....a tymczasem strzesz sie

Matko... no podała Ci Twój numer telefonu, bo taki zapisała albo ktoś jej podał. Skoro się dowiedziała, że numer należy do Ciebie, a nie do Kowalskiego, nie dzwoni więcej. Zdobyła właściwy numer.

Gość pewnie są nietrwałe
albo to co napisała musztarda,albo ktos cie sprawdza

heh, nie marwt sie ja keidys dostalalm serie telfonow zza granicy i ciagle ktos po rusku, czesku itd gadal :D za cholere nie moglam sie z nimi dpgadac przez telefon :D

Gość no wiadomo
cantrala powstaje sama ze siebie ,przeca.

Ech... zadzwoniła ponownie, bo poprzedniego dnia nie dodzwoniła się, a Ty oddzwaniając nie odezwałaś się. Proste. A skąd centrala? Tego nie wiem. Może taka nazwa firmy, Centrala Koncentracji Zwojów. Chyba szukasz dziury w całym.

dobra, moze przesadzam... ;) ale, ze jako na dzien dzisijszy nie mam nic do roboty to sie usprawiedliwiam :O

gino ja mam jutro poprawke z matmy, jak ci sie nudzi to moze sie nauczysz za mnie :D ? a w przyszlym tyg mam 2 egzamy, tez nie chce mi sie za nie zabrac :P

telepatia ksiakas czy cos :D oj matma.. to nie jest to co gina lubi najbardziej,oj nie jest..

Gość
Twój partner nie ma innej? Stałe? Może ona sprawdza, czyj numer telefonu wyszperała \"przypadkiem\" w jego komórce?

Gość ee do mnie sie bardzo
czesto mylą, chyba w jakiejs ksiazce czyinnej bazie danych jest wpisany zly numer

sesja? hm warunek jak juz cos to mam, ale niestety przez jednego pana prowadzacego mam jeden przedmiot na pewno juz na wrzesnien :o mialam nawet zlozyc na niego skarbe do dziekana, ale poki co sie powstrzymam :) ogolnie, zawsze moglo byc gorzej :D qrva jak mi sie nie chce uczyc 😭

elinka, skladaj nie ma na co czekac, tu chodzi o Ciebie...moze sie okaze,ze wiecej skarg na niego i cos sie da zrobic..

i takj sie wlasnie zastanawiam czy to tylko ja mam tak ze w trakcie semu sie ucze i walcze o dobre oceny a w sesji mam takiego lenia choc wiem ze to juz prawie koniec i bylyby wakacje? :o

Gość
Ja miałam odwrotnie. ;)

ja mam odworotnie, caly sem nicn ie robie, olewam, nie chodze, a jak sesja jest to ostro przyciskam

skladaj- to nie takie proste ;) gosc jest z mojego instytutu i moge na niego trafic jeszcze kiedys...poza tym jego ojciec jest kierownikiem tego zakladu :o no nic poczekam do wrzesnia, jak znowu bedzieodtsawial takie akcje to wtedy zloze oficjalna,pisemna skarge :) zreszta to wogole nie jest takie proste bo takie akcje sa w szczegolnosci tyczace sie mnie- jestem jedyna dziewczyna na kierunku.... ech, czasami zaluje ze wybralam ten wydzial :o