Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffggggggg

co fajnego można kupić rocznemu chłopcu???

Polecane posty

Gość fffffffffffggggggg

idę na roczek,nie jestem chrzestną ale ciocią.Chcę kupić coś tak za 100zł żeby było fajne dla chłopca ale na już nie za pare miesięcy.Czym bawią się wasze dzieci najlepiej?

Gość babki
moj syn jak mial roczek to dostakl taki samochod "jezdzik" -bawi sie nim do dzic a maj juz okolo 2 lat< cena okolo 80 zl> sa rozne zabawki z fisher prais np samochody gdzie sie klocki wrzuca. zabawki tej firmy sa drogie ale wytrzymale.< cena okolo 100zl> kon na biegunach< jednak kosztuje okolo 200zl>

Gość fffffffffffggggggg
kurcze taki samochodzik moje dziecko też dostało na roczek i tylko skaranie boskie z tym miałam,bo ciągle spadało z niego.Teraz dopiero na nim śmiga a ma 2 lata.Uważam,że to nie jest prezent na rok:) ale fajny,nie pomyslałam:)Jak nic nie wymyślę t kupię. zabawki fosher price są fajne,ale na chrzest kupiłam ich kilka.Wydałam 600zł a on średnio sie tym bawi.

Gość babki
no moj syn jak mial roczek to wlasnie dostal taki jezdzik no i strasznie sie mu to podobalo. mieszkam na wsi wiec do tego samochodziku przywiazalam sznurek i go wozilam....normalnie jak na sankach. on sie trzymal kierownocy i wszyscy bylismy zadowoleni :-) to moze rowerek. teraz sa takie ladne maja tyle zabezpieczen ze dziecko napewno nie wypadnie< nawet roczne> to cena okolo 150 zl