Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria...

pisac do niego?

Polecane posty

Gość daria...

wczoraj w nocy napisalam do niegop, ze go przepraszam, chociaz nic takiego nie zrobilam , posprzeczalismy sie bo ja bylam troche zazdrosna ze pisal z kolezanka i probowalam na sile by powiedzial co czuje podczas gdy on nie chcial.Nie odpisal do teraz:( czy mam sie ponownie odezwac?

Gość o rany daria
ile ty masz lat dziecino, ze prosisz obcych ludzi na forum o takie rzeczy? a skad my to mozemy wiedzieć, jeśli ty tego nie wiesz , chociaz ciebie to bezpośrednio dotyczy.

Gość jesli on nie chce ci powiedzie
" probowalam na sile by powiedzial co czuje podczas gdy on nie chcial" daruj sobie ta znajomosc... on najwyrazniej cos czuje do tej dziewczyny

Gość daria...
CHODZI MI O TO CZY NIE BEDE NATRETNA, czy jemu nie zalezy skoro jeszcze sie nie odezwal? taK chcialam sie poradzic bo w tych kwestiach zawsze sie waham niestety jak postapic:(

Gość nie pisz juz więcej
zrobiłas pierwsza krok ku pogodzeniu teraz jego ruch jezeli się nie odezwie oznacza to, ze nie zlaezu mu ochlon troche i ruszaj na podbój !!!

troche godności dziewczyno- on pewnie tylko szukał pretekstu do kłotni- obrazy- zerwania, teraz się pewnie zali koleżance- wzbudzając w niej litość i namawiając na spotkanie.

Gość daria...
jesli o nie chce..-> zle mnie zrozumialas, tamta to tylko kolezanka, a z tym czuciem chodzi o to, ze ja skarzylam sie ze nie chce ze mna rozmawiac o wszystkim, a on tylko stwierdzil ze , ze sie wkurzyl po tym jak zaczelam mowic mu to wszystko, pytam go o co jest zly i czy na mnie on tylko stwierdzil , ze nie na mnie a na sieibie , pytam dlaczego a on nie chcial mi powiedziec:(