Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

CHOROBA SKÓRY DŁONI POMOCY!!!

Polecane posty

Witam, mój chłopak ma jakś chorobe skóry, chciała bym się dowiedzieć, co to jest, bo może bede w stanie mu jakos pomóc. Wiem, że dla niego to bardzo bolesny temat, dlatego juz nie chce z nim rozmawiac na ten temat. Obiecał mi, że w przyszłym tygodniu pójdziemy razem do dermatologa, ale może ktos z Was pomoże mi postawic wstepna diagnoze. OBJAWY: skóra na dłoniach głownie na palcach i na wewnętrzej stronie jest bardzo przesuszona, tworzą sie na niej wręcz zrogowałaciałę placki, którę pękają, wydaje mi się ze to raczej nie jest grzybica ponieważ paznokcie są jak najbardziej oki, nie ma na nich żadnych zmian, może ktoś z was spotkał sie ze zmianami skónym głownie na palcach, proszę o pomoć i poradę

Gość byry
ja tak mam, mysle, ze to alergia, do lekarza nie chodzilam, smaruje zwyklym kremem do rak

on tez smaruje, ja podejrzewam atopowe zapalenie skóry lub alergie na detergrnty, ale weż wytłumacz facetowi, zeby nie mył rąk zwykłym mydłem, albo smarował je jakims specjalnym kremem, w jego przypadku nie mozliwe, chciałabym by miał ładne zadbane dłonie, ciekawe jakie kremy mogły by pomóc

Gość co to zespol reynoldsa
?? czy wystepuje przy chorobach z autoagresji??

Gość Małgorzata82
Dobrym kremem skutecznie działającym na różnego rodzaju problemy ze skórą jest EctoSkin. W skład tergo kremu wchodzi Ektoina która ma bardzo cenne działanie. Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej to informacje znajdziesz na www.ektoina.pl

Gość wikki
Tylko krem exoderil z apteki na 100 % pomoże miałam to samo, polecam jest na recepte ale tak też można kupić