Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aoxx

Jak miałoby wyglądać Wasze wymarzone życie?

Polecane posty

Gość aoxx

Chciałabym mieć przystojnego męża w długich włosach, najlepiej muzyka rockowego, inteligentnego i uwielbiającego seks. Marzę o takim namiętnym związku, bo mam bardzo silne libido i potrzebuję kogos podobnego do siebie. Chcialabym mieć z nim 2 lub 3 dzieci, mieszkać w domu jednorodzinnym z duzym ogrodem pełnym wonnych ziół. Chcialabym mieć własna firmę i pracować w zależności od zleceń, by w razie potrzeby móc sie zwinąć gdzieś podrózowac po świecie z plecakiem przez 2-3 miesiace w roku. Fajnie gdyby to sie spełniło :)

Gość proza życia trwa nadal
oby ci się udało

Gość echhhhhhhhhhhh
A ja chciałabym zacząć podróżować....no i mieć jeszcze jedno dziecko

Gość co tez sie stanie
Boruc, gromadka dzieci, rajska wyspa, nasze 5 psów i gorace kubki z czekolada akzdego poranka na tarasie mmmmm :D

Gość kosiarz umysłów
za 8 lat zdasz mature i pojdziesz na studia podyktowane kasa (ktory zawod bedzie najbardziej sie oplacal) a potem wyladujesz w jakims biurze przykryta sterta papierow i bedziesz pisac na kafe jak to przegralas zycie, moze i faceta jakiegos dorwiesz jezeli kafeteria nie pozre cie doszczetnie, bedziesz nam pisac ze go podejrzewasz o zdrade albo ze wlasnie cie zdradzil i ze nie zmienia skarpetek od tygodnia i chce sie kochac raz na miesiac. ot zycie wg kafeterii

Gość wlasne mieszkanie w stylu
kolonialnym, w którym mieszkałabym z cala swoja rodzina

Gość ja bym chciała mieć
dobrą pracę i się w niej sprawdzać, najlepiej w mediach, wydać kilka książek, mieć własne mieszkanie w centrum miasta i żyć sobie jak mi się podoba. Ewentualnie mogłabym poznać jakiegoś fajnego, miśkowatego chłopa, takiego przytulaka, szalelibyśmy po górach latem, pływali na żaglach, uprawialibyśmy seks codziennie, mogłabym spać przy nim, przytulać się i byłoby zajebiście:classic_cool:

Gość do aoxx
ile masz lat?

Gość chcialabym co rano jadac
sniadania we własnym ogrodzie

Gość ja chciałąbym jedynie aby
mój mąż, znalazł sobie pracę na miejscu, przestał dojeżdżać i nie zawoził naszego dziecka na weekendy do swojej matki.... reszta jest super, wiadomo przydałoby się więcej kasy ale i tak nie jest źle....

Gość aoxx
mam 24 lata