Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwna aborcji

PRECZ Z MINISTER KOPACZ !!!!

Polecane posty

Gość przeciwna aborcji

Żeby ją piekło pochłonęło za to, co zrobiła. Jak mozna było 14 letniej dziewczynce zafundować skrobankę. Zamiast ją otoczyć opieką, znależć ośrodek , ew zorganizować adopcję posunięto się do najbardziej nieludzkiej i prymitywnej metody. To jest dopiero cofanie się.

Gość jak można decydować za kogoś
skoro nie jest się w jego skórze- dziewczynka i rodzice chcieli aborcji, mieli do tego prawo, to ją dostali- moim zdaniem to jest jak najbardziej ok, nie wiem co minister ma do tego w ogóle?

Gość donald z tuskmeni
a niech się skrobie maleńka- zaliczyła wpadkę- mówiłem to przy Merkel. A my jesteśmy za postępem.

Gość ludzie skończcie już z tym
tematem!!!!!!:o

Gość kosiarz umysłów
kolejna kretynska prowokacja i zaraz bedzie 300 wpisow klocących sie debili :O

Gość przeciwna aborcji
Nikt nie ma prawa odbierać komuś życia, tym bardziej niewinnemu dziecku, które nie ma nawet szans na obronę. Skoro dziecko się poczęło powinno zostać wydane na świat i żyć tylko ile każdemu jest dane. A pani minister pomogła tej biednej dziewczynie przeprowadzić skrobankę, znalazał jej szpital, który to zrobił.

Gość przeciwna aborcji
przepraszam Was. jestem opetana. gwalca mnie demony. i dlatego wypisuje glupoty.:o

Gość przeciwna aborcji
urządzam regularne skrobanki jąder mojego męża :classic_cool:

Gość Feministka z SLD
skrobie sie co trzy miesiace bom kobieta wyzwolona

Gość przeciwna aborcji
czasami przebieram się za olbrzymiego bakłażana i przyczajając się w kanale wyskakuję nagle na dzieciaki, zabieram im łakocie i konsumuję z obłędem w oczach, chowając się przed nimi na środku skrzyżowani.:)

Gość jako minister musi
przestrzegac obowiacujace prawo - wiec przestrzega. Prywatnie moze sobie mysle i robic coche

Gość przeciwna aborcji
Czy na każdym topicu musi być tyle chamstwa, czy nie można tu normalnie podyskutować. Pani minister nie przestrzega prawa tylko je łamie. Prawo do zycia jest pierwszym i podstawowym prawem na ziemi, życie ludzkie jest najwyższą wartością. Pani minister jako lekarz chyba o tym zapomniała, albo swoje poglądy opiera na starych podręcznikach medycznych, w których pisano, że życie ludzkie zaczyna się w momencie narodzin. Żałosna ta pani i daj Boże, żeby ją jak najszybciej odwołano.

Gość przeciwna aborcji
No i doczekała się pani Kopacz, zostanie ekskomunikowana za przestępstwo którego dokonała na 14 letniej matce. Dzieczyna nie chciała zabić swojego dziecka, ale została zmanipulowana przez panią minister.