Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wero*nika*

Błagam co o tym myślicie?????

Polecane posty

Gość wero*nika*

Jakiś oszołom przez pomyłkę wysłam mi wiadomosć w której napisał jak to wspaniale spedził ze mna dzień i jaka to ja jestem cudowna itp.Mójj chłopak przeczytał tego esa bo zawsze czyta moje wiadomości nie mam przed nim tajemnić,ale tej pomyłki zapomniałam wygasować.wyjaśniałam mu to wszystko.Zresztą ja spotykam się tylkoz nim cały czas jesteśmy razem nie miałabym jak go zdradzić.nie chciał mnie słuchać wyzwał od dziffki i najgorszej jak jeszcze na koniec probowałam tłumaczyć to mnie uderzył.Jak ochłoonął swierdził że mnie kocha i chce być zemną Tylko ja nie moge doiść do siebie po tej akcji.Wybaczyłam mu w sumie no bo to wygladało troche dziwnieJa rozumiem że tu były emocje....alejakos dziwnie mi się znim teraz spotykąć ciągle mam wgłowie te słowa które wtedy padły

Gość wero*nika*

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
damski bokser i kretyn.

Gość yyyyyyyyyyyyy
hmmm moje zdanie jest takie, jak Cie uderzy raz to i drugi, nie wazne czy to emocje czy wyrachowanie!

jak aj bym chociaż raz usłyszała od mojego że jestem dziwką i spróbowałby mnie uderzyć to już więcej nie chciałabym go widzieć :O

Gość hmmmmmmmmmmmm
olej go, zostaw chama, nic nie upowaznia go do tego by podnosić na Ciebie rękę. Jak to mówi moja babcia, "zawróć z krótszej drogi"

Z jedenj strony nie dziwie si.ę,zdradziłaś chłopaka poczuł się oszukany.A z drugiej strony nie powinien tak reagować na tą wiadomość.Odeszlabym od taieg faceta,co bije po pysku. :O

Gość do Carinio
potrafisz czytać ze zrozumieniem?

Gość wero*nika*
nie!!ja go nie zdradziłam!!!! zawsze było znami wszystko ok,ale na takie rzeczy jest uczulony najgorsze że to było tak głupie nieporozumienie

Gość czyli możesz sie spodziewac
co może cie spotkac z jeggo strony gdy sie wkurzy, lepeij zerwij ten związek bo po co w to dalej brnąć?

Gość odeszłabym po pierrwszym
jego słowie typu "dzifka" a nie jeszcze się tłumaczyła kretynowi honoru nie masz:O

Gość hmmmmmmmmmmmm
oczywiscie że tak, zostaw go, bo jeśli miałabyś z nim być to musisz sie godzić na takie awantury i brak zaufania, a chyba tego nie chcesz. W życiu zdarzaja sie różne rzeczy i sytuacje, jeśli on raz Cię zawiódł, to nie ma sensu dalej w to brnąć. Zostaw go dziewczyno, bo życie zmarnujesz.

Gość no własnie po co sie mu
tlumaczysz? jeśli ty do siebie nie masz szacunku to inni tym bardziej go nie będą mieć wobec ciebie (patrz np. twoj "chlopak").:o

Gość jesteś głuupiaaa
i zaślepiona,ale żyjcie sobie długo i szczęsliwie

jeśli facet bije, to się z nim NIE DYSKUTUJE, ale ODCHODZI SIĘ od niego. jeśli bije, uważa, że ma prawo tak cię "karać". a powód do "kary" zawsze się znajdzie. :-o taki związek ma przyszłość jeśli lubisz być bita albo jeśli bicie ci nie przeszkadza.

przeproś go jak tylko możesz najładniej swojego pana i władce, zrób mu dzisiaj wieczorem kolacje, podaj zimne piwo, w przerwie meczu zrób lodzika z połykiem na odstresowanie, później w nocy ubierz się w jakieś seksowne ciuszki i daj się posuwać całą noc. w międzyczasie błagaj go cały czas o przebaczenie, za to, że Cię wyzwał od dziwek i tym bardziej, że Cię uderzył.

Gość hhheehhhhhhhh
heh... nie wierze że istnieją takie głupie baby.............

Gość pajączkowa
pokazał swoje oblicze, powinnaś z nim skonczyc bo takiego zachowania nic nie usprawiedliwia. I ciesz sie ze tak wyszło z tym sms, przyszła pora zeby go zostawić.

Gość aaaaaaaaaaaa
ja bym go zostawila skoro uderzyl raz bedzie i kolejny

Gość miałam bardzo podobną sytuację
dałam szanse,ale po 3 miesiacach powtórzyło się niestety tyle ,że z bardziej absurdalnego powodu....ODESZŁAM........