Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki fan

Każda prawdziwa kobieta powinna mieć piersi jak cycki19lat

Polecane posty

Gość gość
A może po prostu ma wzdęcia i zapomniała zażyć Xenne?Mi wtedy brzuch wywala na 102 😴albo....wpierrdziela jak opętana żarcie wszelkiej maści.....

Gość 19 lat
tak, jestem w ciazy i pipka mnie swedzi do je.banka, wiec wystawilam zdjecia

Gość 19 lat
i co wam ku.rwa do mojej ciazy????????

Gość miauuuuuuuuuuuuuuuuuuu
babo głupia...to oczywiescie do tej wariatki warkocz komety idzżesz w koncu bo nudna jestes, zajmij się czyms jednym słowem wypad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Warkocz, nie wiem nie znam sie...ja yem coopę, wiec raczej mam szeroką tolerancję na rzeczy mało apetyczne :classic_cool:

Warkocz Komety - pierdolisz jak potłuczona! Teraz piszesz coś o brzuchu (że ciążowy jest) i że to po nim widać, a nie po cyckach, ale przypomnę Ci Twoją pierwszą wypowiedź: \"To sa piersi kobiety ciężarnej, nabrzmiałe i cięzkie, widoczne są na nich sine żyłki co jest właśnie charkaterystyczne przy piersiach gotowych do laktacji i wtrakcie laktacji\"

Gość Wielki fan
Uspokójcie się! Założyłem ten topik żeby podziwiać te dwa cuda natury a tutaj widzę same zazdrośnice które spierają się czy dziewczyna jest w ciąży czy nie :P Nie macie własnych problemów?

Wredniak Paskudny----> bo temat zatacza szersze kręgi, ale wam trudno jest to zrozumiec :o Tłumaczyc wiecej nie będę bo to daremny trud, inteligentny zrozumie ale nie ten co ma zryty beret :classic_cool:🖐️

Gość Agentka na Kaffe
normalny ja---->tak bronisz tych dojnych cyców bo sobie targasz skóre gapiąc sie na nie ot co :P :P I to ty masz obsesje jakbyś cyców nie widział frajerku :D :D

potargam sobie jak zobacze wiecej... frajerka to ty jestes agentko bo sama pewnie nic tam nie masz i innym zazdroscisz... na twoj widok pewni nikt by sobie nic nie targal...

Warkocz Komety, a do Ciebie nie dociera, że możesz być w błędzie w swoim osądzie? Brniesz w to coraz dalej, zamiast przeprosić i się wycofać. :(

I dodam jeszcze (bo obejrzałem te zdjęcia), że tego jej brzucha to prawie wcale na fotkach nie ma. Więc dla mnie to Ty jesteś skompromitowana (w tym temacie). :(

Gość obleśne tragiczne cyce
:O

Gość bluabla
duże cyce do miętoszenia dobre na kłopoty trawienia!

tzytzki jak donitzki powinna mieć każda kobieta! Taki mam postulat!