Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki fan

Każda prawdziwa kobieta powinna mieć piersi jak cycki19lat

Polecane posty

Gość Wielki fan

Mówi ekspert

Gość i po co zakładasz takie
głupie tematy o samej sobie?:O A cyce są obleśne. Jak lubisz takie, to idź do domu starców poszukaj albo pojedź na wczasy dla osób z nadwgą- one często mają takie wiszący wory:O

No to ja tez musze to powiedziec tutaj Zwrócicie uwage na to zdjęcie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/83d8f863 7aa0e841.html To sa piersi kobiety ciężarnej, nabrzmiałe i cięzkie, widoczne są na nich sine żyłki co jest właśnie charkaterystyczne przy piersiach gotowych do laktacji i wtrakcie laktacji Sprawdzone und potwierdzone :classic_cool: a swoją droga to żenua , by robic zdjęcia takich tzyztów w błogosławionym stanie :o

Gość niesetety
ja mam bardzo podobne [iersi, a ni jestemw ciąży. smutne, ale nie mamy na to wpływu. no chyba, ze operacja :O

Gość najdziwniejsze że brzuch taki
kulisty:D Ja mam małe piersi, ale wolę je od takich...:O Myślę, że powinnyście dobrać sobie przede wszystkim dobry biustonosz. Tylko jak się tutaj zmierzyć przy takich cyckach?:O trochę one takie dziwne:O

niesetety----> nie chodzi mi tu defacto o sam biust ale o fakt ciązy owej dziewczyny która "wchali" się piersziami gotowymi do laktacji :o Zwróc uwagę na zaookrąglone kształtu boków tuż pod biustem

Gość swedzace sutki
te piersi sa koszmarne:o wygladaja jak u dojnej krowy, dziekuje bogu ze takich nie mam i obiecuje juz wiecej nie narzekac na swoje:o

Gość swedzace sutki
ale te sutki na cala szerokosc piersi:o naprawde to wyglada jak u afrykanskich kobiet ktore urodzily 10 dzieci

Gość Herbalizer
taki biust to marzenie kazdego faceta ;-)

Gość swedzace sutki
chyba sobie stroicie zarty. Ten biust to jakis koszmar!

Herbalizer---> mysle, że uogólniasz zapewniam Cię, ze nie kazdego :) to nie są piersi na pokaz, szczególnie w stanie błogosławionym :o

Gość normalny_ja
warkoczu komety - o co ci chodzi z ta ciaza...? jezeli jestes kobieta i jak twierdzisz masz dzieci to powinnas wiedziec ze jest to normalny stan w ktorym kobieta moze sie znalezc i nie jest to powodem aby ja z tego powodu dyskryminowac. z twoich wypowiedzi wynika ze sama masz jakies zle wspomnienia z tym zwiazane, ale nie oznacza to ze inni maja tak samo! kiedy kobieta jest w ciazy moze doskonale prowadzic calkiem normalne zycie (rowniez seksualne) o ile jest w stanie zaakceptowac swoj stan i to ze bedzie miala dziecko, ktorego pragnie...

Czy ty w moich wypowiedziach wyczytujesz dyskryminację ???? jeżeli tak to chyba jesteś jedyna osobą (oczywiście na pomarańczowo mozna przybrac wiele postaci) Odniosłam się jedynie do opini do zdjęcia załozycielki tematu w którym prosiła o opinie swojego biustu. Na co ja powiedziałam, że jest to blust kobiety w ciązy co EWIDENTNIE widac. Czy tu jest dyskryminacja ? I podkresliłam swoje zdziwienie, ze daje zdjęcia biustu gotowego do laktacji na ogólne forum, zamiast np. zając się wyprawką lub hartowaniem owych piersi które to w najbliższym czasię będą zajmowyły jej czas 24h

Gość normalny_ja
na pomaranczowo ale zapewniam ze dzisiaj nikt jeszcze sie nie podszyl

Gość normalny_ja
a co do dyskryminacji... no wlasnie takie mam odczucia... i nawet ostatnia notka.... dlaczego kazesz komus cos robic... skad wiesz co jest najlepsze? jezeli ona ma ochote chwalic sie swoimi cycami to niech to robi... szczegolnie ze sama twierdzi ze wcale nie jest w ciazy...

bo ona twierdzi... oczywiście , ze ona tak twierdzi bo to obciach przecież przyzna się do faktu, że piersi gotowe do laktacji daje na publiczne forum :) A zdjęcie nie kłamie przecież - od to wszystko ;)🖐️

Nie ma takiej notki.....bo za każdym razem potwierdzam (teraz również) że biustem w "takim" stanie nie należałoby sie chwalic. Chociaż z czystej przyzwoitości i powagi stanu. Nie rozumiesz tego ??? Więcej nie będe tłumaczyc bo widze, ze zrozumienie moich intencji i uwagi jest awykonalne w twoim przypadku 🖐️

Gość AGGNIECHA27
jesli moge wtracic to ja tez mam duzy biust dziecko urodzilam 4 lata temu i tez ma taka okropna widoczna zyle a nawet dwie wiec to nie regula ze swiadczy to o ciazy bo ja w niej napewno nie jestem :)

Gość AGGNIECHA27
no i jeszcze dodam,ze dziewucha moze nie ma jakiegos pieknego biustu i jak ma sie ochote nim chwalic i czytac te opinie to niech to robi jej wybor my ocenmy bo o to prosila i nie roztrzasajcie juz tego tematu bo kazdemu moze sie co innego podobac :)))nie ktore male cycki tez sa brzydkie i sutkow tez sie nie wybiera ....

Warkocz Komety, a nie istnieje możliwość, że jesteś w błędzie? Jesteś tego na 100% pewna (wiesz na ten temat WSZYSTKO)? I wiesz to lepiej niż właścicielka tych (brzydkich zresztą) piersi? :(

Gość gość
Niekoniecznie jest w ciąży. Są kobiety, ktore po prostu mają takie wielkie, obwisłe i jednocześnie twarde cycuchy. Moja babcia takie miała 🖐️

Gość miauuuuuuuuuuuuuuuuuuu
WARKOCZ...wypierdzielaj bo smęcisz, co to dziewczyny w ciązy sobie fotek nago robic nie mogą ..chuj ci do tego ty pipo moherowa

noz kuźwa jak wamy mam wytłumaczyc, ze nie chodzi mi o same piersi. Bo piersi moga byc takie, srakie i jeszcze owakie....!!!! Babek, ciotek, zon i kochanek...! Chodzi mi o BRZUCH który widac na zdjęciu - że to CIĄŻĄ !!!!!