Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie załamana

ślubu nie będzie

Polecane posty

Gość totalnie załamana

19 lipca miał być mój ślub.wszystko zapięte prawie na ostatni guzik.niestety mój niedoszły oznajmił przedwczoraj że ma inna i nie chce sie żenić.jezu jaka poruta w rodzinie i wśród znajomych.

Gość kużynka
dziekuj mu, ze ci to powiedzial PRZED slubem, a nie [po... wtedy to by byla dopiero poruta

Gość totalnie załamana
odwoływać sale ,kośćiół wyobrażacie sobie jaki wstyd

Gość Brzechwa
przynajmniej był szczery i nie udawał że ciebie kocha

Gość totalnie załamana
był szczery fakt -tylko mógł powiedziec wcześniej

Gość totalnie załamana
swinia sie wywinąl . a to ja mu miałam numer wykręcic. mialam sie rznąc z orkiestra na wlasnym weselu tak by on mnie przylapal na penisie fikajaca.

Gość wyobrazamy
sobie, bardzo wspolczuje, ale spojrz na to z innej strony - co byloby gdyby slub sie jednak odbyl, gdybyscie przysiegli sobie przed oltarzem, gdyby on stchorzyl i nie odwolal slubu, gdyby klamal skladajac przysiege, a potem dalej Cie zdradzal.... to sobie wyobraz i dziekuj, ze stalo sie tak a nie inaczej...

Gość totalnie załamana
marny podszyw

no wlasnie przestancie go bronic !!! 😡 on jest w porzadku bo raczyl ją powiadomic na miesiąc przed slubem? :O cos tu chyba nie tak to ona jest poszkodowana, wszystko leglo w gruzach i zadne to dla niej pocieszenie ze przynajmniej byl szczery :O gdyby byl uczciwy nie wiązal by sie z tamtą :O

Gość Brzechwa
najgorsze jest udawanie męża i żony

Gość wyobrazamy
matko przeciez nikt go nie broni ;) pocieszamy autorke topiku ... rety jakie tu madrale siedza ;)

Gość Brzechwa
jakby co ja się polecam

No i dobrze, po co się żenić jak ma inną? Lepiej się ożeń z takim co nie ma innej.

Gość totalnie załamana
wolałabym powiedzieć rodzinie i księdzu że nie żyje i ślubu nie będzie ..a tak komentarze i komentarze.niby każdy będzie mnie pocieszał ale swoje będą gadać

dlaczego od razu mądrale? podejrzewam ze te argumenty wcale nie pocieszają dziewczyny a co do autorki rozumiem ze ci wstyd, ale to on powinien sie wstydzic a najlepiej niech on sobie zalatwia wszystkie formalne sprawy, co na to jego rodzice? co twoi?

Gość totalnie załamana
jego rodzice są w szoku.co do moich to przeżywaja chyba bardziej niz ja .jestem jedynaczka-to wyobrazcie sobie.mama cały czas płacze.dziś zdecydowaliśmy że powiadomimy tylko naszą rodzine i odwołamy sale.do księdza pójdziejy jak opadną emocje

Gość IIIIIIIIIIII
Totalnie zalamana -> popros kogos o pomoc, zaufana przyjaciolke, mame... nie zalatwiaj tego sama, a gadanina ludzka sie nie przejmuj, wiem ze Ci ciezko, ale ludzie pogadaja i przestana gdybys byla z mojego miasta sama bym Ci pomogla wszystko pozalatwiac, troche wiem co czujesz, znalazlam sie 2 lata temu w sytuacji b. podobnej. GŁOWA DO GÓRY!!

Gość proza życia trwa nadal
głowa do góry dziewczyno

Gość i nie zapomnij
pozwać go do sądu o niedotrzymanie obietnicy małżeństwa i zwrot kosztów już poniesionych i o straty moralne. Dobrze, że odwołał przed ślubem, ale nowa miłość nie pojawiła się wczoraj. Oszukiwał Cię i składał fałszywą obietnicę małżeństwa. Niech pocierpi gnojek

Co powiedzą inni? A kogo to obchodzi, to WASZE sprawy i nic nikomu do was. Głowa do góry, a wszystko się jakoś ułoży. Drań z tego Twojego wybrańca, ale, wiesz, dobrze, że to się wydało teraz, a nie po ślubie (ta jego skłonność do zdrady). Ja sobie tego nie wyobrażam, przygotowania do ślubu i wszystko, co z tym związane, a on w tym czasie kręci sobie z inną. Na prawde dobrze się stało, że wyszło to teraz, a nie po ślubie. Niedługo to docenisz.

współczuję... ale nie rozumiem dlaczego to Ty masz to wszystko odwoływać, chodzić i zajmować sie tym, tłumaczyć itd? swoim bliskim, swoim gościom - ok ale to on nawalił i teraz niech to załatwia sam , i salę , i księdza itd a nie siedzi na dupie !! trzymaj sie...

Gość montego
bardziej zalezy ci na nim czy na opini ludzi??:O