Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAKAOWE OKO

DAJCIE JUŻ SPOKÓJ TEJ BIEDNEJ AGACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość KAKAOWE OKO

jestem oburzona tym, co ci podli dziennikarze robią tej dziewczynie!!!!! Oni poprostu chcą się dorobić na czyimś nieszczęściu! To okropne! Cała Polska rozstrząsa sprawę biednej Agaty! Takich spraw jest mnóstwo, tylko nie o każdej tak się mówi!Każdy doradza i ocenia, choć nie ma do tego prawa, bo wybór nalezy TYLKO I WYŁĄCZNIE do Agaty. Ludzie a w szczególności dziennikarze wyrządzają tej dziewczynie ogromną krzywde i może sie to bardzo źle odbić w przyszłości na jej psychice! Wszyscy tez obwiniają matkę Agaty, a ja myślę,że postąpiła właściwie, bo chyba lepiej zapewnić dziewczynie dobre warunki w szpitalu, niż robić gdzieś po cichu w piwnicy, jak to robią niektorzy lekaże, narażając tym zdrowie i życie pacjentek. Dajcie spokoj tej bniednej dziewczynie.

Gość KAKAOWE OKO
!!!

Gość to tylkko ja
zgadzam się. Nie wam ją oceniac

Gość to tylkko ja
odzywają się nagle dewotki i inne święte, które wolały mieć skrobanke w piwnicy, ale nikt nic nie wie, a teraz bedą oceniać

Gość to tylkko ja
przepraszam za język

Gość KAKAOWE OKO
to okropne jak ludzie potrafią zaszczuć biedne dziecko...

Gość ironia losu ...
to Twoje cytuje \"biedne dziecko\" zabilo niedawno swoje dziecko...ma na co zasluzyla...skoro chciala usunac to mogla to zrobic wczesniej i bez afer mialaby wtedy spokoj...a poza tym sex to nie zabawa niech sie gowniara za nauke bierze a nie za sex...gdyby sie troche biologi pouczyla to by sie dowiedziala ze moze zajsc w ciaze i moze by wpadla na pomysl antykoncepcji skoro juz jej sie pieprzyc zachcialo...jestem zdania ze gownarzeria sie uczyc a nie pieprzyc powinna...a ta Twoja biedna agatka ktorej bronisz i uwazasz za sierotke sama pchala sie do gaci chlopaka z ktorym sobie dziecko zrobila..zreszta uwazam ze on tez jest tak samo winny jak i ona i powinien dostac wyrok za utrzymywanie kontaktow plciowych z osoba ponizej 15 roku zycia...co z tego ze sam tez jest smarkacz powinien poniesc kare...

Gość Daaanaaae
No tak, pchała się do gaci. Widzę, że sporo wiadomo Wam o sprawie. Nie ma seksu- jest pieprzenie. Gratulacje.

Gość do ironi losu
bede sie modlila ironio losu zeby twojej córce czy synowi przytrafiło sie to samo,ciekawe czy tez bedziesz taka wygadana,nie tobie nie wrazliwa babo jest oceniac postepowanie tego dziecka

{ bede sie modlila ironio losu zeby twojej córce czy synowi przytrafiło sie to samo, } Ot naród Chrześcijański. :o