Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izyla9

moja kol.to dziwka ...

Polecane posty

Gość izyla9

kazdy facet za nią lata nawet jak dostanie czego chce zakochany jets w niej po uszy i chce z nią planować życie a ona jest mężatką( z mężem nie zyje ) i nawet ten jej maż za nią biega i prosi ją zeby z nim była i tak nie robiła bo on ją kocha. Juz nie wiem czy ona ma złotą cipe??? Daje kazdemu na prawo i lewo czasem za kase a faceci i tak chcą z nią być . A tak niby faceci nie szanuja takich kobiet ,nie rozumiem.

Gość izyla9
zaraz ktos napisze ze fajna mam kolezanke i pewnie nie jestem nic lepsza. Znam ja i tyle i wiem co robi a nie znaczy to ze tez jestem taka. Nie jesetem zadrosna ale to mi sie w głowie nie mieści ...

Gość chrapa
Fajna masz kolezankę

Gość głupie może pytanie
hm dziwne, może jakaś wielka z niej piękność

Gość izyla9
brzydka nie jest, wysoka i z cyckiem ( obwisłym no ale jest )

Gość głupie może pytanie
to może dobra w te klocki ;)

Gość bogulinka
ja mam to samo. mam koleżankę która wcale nie jest super pięknością a z każdym idzie i każdy ją chce.nigdy nawet jeszcze nie poszła z kimś do łóżka na trzeźwo, puszcza się na prawo i lewo. każdy o tym wie a i tak jest jedną z niewielu dziewczyn, którą chłopacy postrzegają jako potencjalną dziewczynę. nie wiem czym to jest spowodowane ale wydaje mi się że oni może i chcą na tą chwilę z nią być ale jak tylko pojawi się lepsza to zaraz ją zostawią. więc nie wróżę nic dobrego takiej dziewczynie. kiedy pierwsza fascynacja minie, chłopak usłyszy kilka razy z kim to ona nie spała, wątpię że nadal będzie ją tak samo chciał jak wcześniej. ucieknie.

Gość izyla9
ona to kazdemu opowiada ze kazdy ja chce i pokazuje foty nie wiem.

Gość izyla9
na dodatek ma faceta za granica tam pracował w " ... " i ten jej facet o tym sie dowiedział i nadal ja chciał !!!!!!! i sa razem !!!! RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość izyla9
KOMICZNE A GDYBY NAWET TO CO TO MA TO RZECZY?????

Gość bogulinka
dziwka zawsze pozostanie dziwką. a faceci szukają tylko łatwej zdobyczy. facet który z nią jest (jej mąż) pewnie ma tak zaniżoną samoocenę o sobie że nie widzi szans na związek z kimś innym i dlatego dalej z nią chce być.

Gość izyla9
nie jestem taka jak ona juz pisała . A Ty widać wrzucasz wszystkich do jednego worka.

Gość izyla9
i jej nie krytykuje niech sobie robi co chce to jej tyłek co mnie to obchodzi. Ciekawi mnie tylko jak to jest mozliwe ze mimo tego co robi to kazdy chce z nią być na powaznie.

Gość ksennnaa
Pewnie jest swietna w lozku, spontaniczna, zmyslowa, kobieca i bezpruderyjna. Faceci kochaja takie kobiety

Gość izyla9
eeeeeeeeeeee do buzi to nie przepada a z połykiem to już sie brzydzi chyba ze tylko tak mówi a robi co innego

Gość hibernatus
o cholera! poznałem taką samą. świetna w łóżku, zmysłowa, oczy słodkie, usta mięciutkie, duże piersi, odważna i to bardzo, z każdym potrafi zagadać. Do tego prawie zawsze alkohol, i już na pierwszym spotkaniu pokazywała mi, że z tym oto chciała być, ale koleżanka była pierwsza, a to, że ktoś miał przez nią chciał żonę zostawić, całe multum facetów przez nią przeszło. No i pomimo tego, że w ciągu 2 tygodni miała 3 facetów, w tym teraz 2 arabów, to chciałbym znowu z nią być!!!!

Gość hibernatus
acha i na mieście pokazuje mi budynek gdzie była restauracja, w której spotkała się z jakimś tam, ale jej się coś tam nie spodobało.... I tak mi mówiła, pomimo że ja nie chciałem nic wiedzieć. Co to jest? Czy ona jest chora?

Gość normalnyczylidlawieluinny
daj ja wypatrosze chetnie;D

Gość hibernatus
No wytłumaczcie mi, dlaczego ona się tak "chwali"?

Są takie kobiety i tacy mężczyźni, którzy do siebie każdego przyciągają, mimo wielu wad i przywar. I każdy patrzący z boku nigdy tego nie zrozumie :P

Gość jaga...///
tak juz jest ze jedni cos maja w sobie a inni nic nawet jak sie wypindruja i wymaluja,nie chce sie chwalic ale ja zawsze mialam powodzenie nawet jak wyjde bez makijazu po bulki to ktos mnie zaczepi albo pusci oko.I dla jasnosci,nie puszczam sie na lewo i prawo,ale czesto ktos mi donosi ze ktos sie o mnie pytal,kim jestem itp.Znajomi mowia ze po prostu mam cos w sobie,przyciagam spojrzeniem,wygladem i korzystam z tego:)

Gość megabalon
to "cos" to zwierzecy magnetyzm, albo sie go ma albo nie

Gość hibernatus
Ta "moja" dziewczyna przyciągała facetów jak magnes. Ciągle ktoś przychodził do nas, ona zagadywała, rozmawiała. Nawet jakiś uwalony facet się przysiadł i gapił się na nas jak głupi, przesiedliśmy się, a ona znowu do nas :) i się gapi.

Gość megabalon
komiczne - I love you too...