Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wakacyjnie

DOBRE, BEZPIECZNE LINIE LOTNICZE??

Polecane posty

CZY KTOS LECIAL/ZNA BRITISH AIRWAYS? CO MOZECIE POWIEDZIEC? A JAKIE MACIE OPINIE NA TEMAT TANICH LINII: EASY JET CENTRAL WINGS WIZZ RYANAIR

Gość yfdhigho
tak tak lec sobie central wings powodzenia odrazu przygotuj trumne i miejsce na pogrzebie ;)

Gość yfdhigho
nie wiem czy maja wycofac ale wpisz w googlach i zobacz opinie na ich temat

Gość lecialam kilkoma liniami
rayanem centralwingsem i bim baby i musze powiedziec, ze najlepszy lot byl z centrawings. nie wiem skad wziely sie te nie pochlebne opinie o tych liniach. lecialam z nimi dwa razy, nie bylo opoznien, a obsluga bardzo mila. rayan bardzo czesto ma opoznienia, gdzie nie jestem na lotnisku to wiecznie widze jak wyswietlaja opoznienia dla tych lini...a obsluga w nich mila, ale Polacy...masakra. miejsca nie sa przydzielana wiec wszyscy biegna do samolotu jakby mialo ich zabraknac. bmi tez spoko tylko wszystko jest po angielsku.

Gość Milenka756
a w central wings miejsca sa przydzielone?

samoloty centralwingsu sa ok tak jak pozostalych lini i niczym od reszty nie odbiegaja. stwierdzenie o trumnie i pogrzebie jest bez sensu, bo mam porownanie i nic zlego nie ma miejsca. linie centrala maja klopot z konkurencja, bo sa to nasze polskie linie, paliwo drozeje, loty nie..i pojawia sie problem. wiec zamiast pisac glupoty radze sie samemu dowiedziec.

tak sa przydzielone, przynajmniej jak ostatni raz nimi lecialam to wlasnie tak bylo.

easy jest nie lecialam, ale podobnie jak rayan czesto widze na lotniskach jak pasazerowie narzekaja na opoznienia, ale to problem chyba wszystkich tanich lini.

Gość Milenka756
ja będę teraz leciec z central wings i strasznie się boje tego co przeczytałam :(

nie masz sie czego bac. wejdz na strone i zobacz jakie maja samloloty sa takie same jak innych lini. jak lecialam rayanem to dopiero wyladowal i pilot nawet nie zgasil silnika bo juz pakowali ludzi na nastepny lot, zdnego przegladu ani nic. wszystkie linie robia tak samo.

Gość graziaj
lecialm liniami easv jeet i bim baby bylo ok nawet la w bim baby po polsku moweaca seiuardessa bylo fajnie

z daleka od ryanair-no chyba.ze sie chcesz sama przekonac,ze to co o tych liniach pisza ludziska jest prawda