Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka_na_maxa

Trądzik, nadmierne owłosienie...HELP!!!

Polecane posty

Gość załamka_na_maxa

Od dawna mam trądzik. Ostatnio nasilił się, a na dodatek doszło nietypowe owłosienie: wąsik i brzuch to jeszcze.. ale mam włosy wokół brodawek sutkowych! ;( To nie jest normalne chyba. Poszłam dzis na badania hormonalne, ale nawet nie wiedziałam co mam zbadac. Więc zbadałam tylko testosteron. Wyniki w poniedzialek. Co robic, kto mial podobnie i jak sie wyleczył? BŁAGAM O ODPOWIEDZ... albo chociaż słowo wsparcia , bo jestem załamana. wyglądam coraz gorzej. potwór ;( ;( ;(

Gość ja to miałam
Leczenie jest proste, mi pomogło. Idź z tym wynikiem do dobrego ginekologa, bo z hormonami nie ma żartów. Ja tak miałam, testosteron trzy razy powyżej normy !!! Gin zapisała mi Diane 35, brałam trzy lata, ale poprawa o 100% była już po 2 m-cach. Teraz nic nie biorę, testosteron w normie. Zrobiłam sobie usuwanie przebarwień i depilację laserową i nie mam żadnych nawrotów trądziku i owłosienia, ani śladów.

Gość No to tylko Ci
zazdroscimy:)... ja mam podobnie jak autorka... tradzik... nadmierne owlosienie rowniez... , mowisz tez o laserowym usuwaniu woskow i przebarwien, wszystko to laczy sie z kosztami..ajak nastolatka ma to pokryć?...rodzice?... a gdy nie maja?...

Gość ja to miałam
Diane 35 kosztuje 10 zł na miesiąc to jeszcze nie majątek. A na usuwanie blizn i przebarwień musiałam sama zarobić, bo rodzice nie mieli. Mam 29 lat i zabiegi robiłam rok temu, przez 8 lat chodziłam z bliznami, bo nie miałam kasy, a kremy nie pomagały.