Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiuchnaa

WAZNE PYTANKO- PROSZE O ODPOWIEDZ !

Polecane posty

Gość Kasiuchnaa

Za 2 tyg wybieram sie na wesele brata mojego kolegi, ktory mnie na nie zaprosil . Sam do mnie troche swiruje, ale nie tak,zeby chcial chyba rozwinac nasza znajomosc na cos wiecej. Tak szczerze to on mnie troche kreci. I wlasnie. W pensjonacie w ktorym jest impreza mamy jeden pokoj dla nas po weselu. I czy on sobie mysli ,ze ma szanse na seks ? Czy jest mozliwosc ze on zacznie sie do mnie dobierac jak bedziemy w jednym lozku ?

Gość jdiajdaidjaidjajd
na 99 procent tak, szczegolnie jak wypijecie i zblizycie sie w tancu do siebie.

Gość to seks was zblizy
pewnie bo weselu bedziecie juz para

Gość Kasiuchnaa
Prosze o wiecej odpowiedzi 🌼

Gość SAE
ale ty to on rezerwował pokój czy pan młody lub ktoś? może on nie planował, ze bedziecie w jednym pokoju. Powiedz mu, jesli nie chcesz, ze to nie wchodzi w gre, ale nie teraz tylko w tym momencie. Albo jak on ci powie, ze macie wspólny pokój "nie licz na nic".

Gość jaa...
no jak jeszcze piszesz ze Cie kreci czyli mozna sie domyslac ze pociag fizyczny+alkohol+jeden pokoj=duzo przyjemnosci:)

Gość Kasiuchnaa
No to moge sie spodziewac ostrego seksu, bo cos obydwu nas do siebie ciagnie. A pokoj Pan Mlody zarezerwowal dla kazdej pary gosci.

kochana w takiej sytuacji jest oczywiste, ze facet liczy na pukanko :) i to od ciebie bedzie zalezec czy do czego dojdzie. Odezwij sie po weselu :D

Głupie pytanie na maxa!Przecież on specjalnie tak to zaplanował żeby Ciebie przelecieć! Jak będziesz do tego pijana, to sama na niego wskoczysz!

Jeszcze jedno, jak gościu sobie pogazuje, to nie spodziewaj się za ostrego sexu, bo może nie być w stanie! Ewentualnie spodziewaj się macanka i takie tam... :)