Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T*T*TA

Tak bardzo go kocham ale odeszłam

Polecane posty

Gość T*T*TA

W poniedziałek się znowu pokłóciliśmy,uderzył mnie,krzyczał,posądzał o zdradę której nie było

Gość jaa...
i bardzo dobrze zrobilas,szacunek i zaufanie to podstawa w zwiazku a u Was tego zabrakolo.Bardzo dobrze,obys w tym wytrzymala i nie ulegla gdy bedzie Cie przepraszal i prosil zebys wrocila

Gość T*T*TA
Potem znów jak zawsze..ja go przepraszałam...on mnie tulił.....itd....ale ja wiedziałam już że to będzie ostatnia nasze spotkanie.Kochałam się znim tego dnia jeszcze..ostatni raz na pożegnanie.nie mówiłam mu że to koniec wyszłam jakby nigdy nic.na drugi dzień kupiłąm bilet do Dublina za dwa dni wyjezdzam.Kocham go...ale wiem że to najlepsza decyzja

Gość T*T*TA
Dzwoni cały czas ja nie odbieram...nie chce z nim rozmawiać a może powinnam ale wiem że po rozmowie bedzie to co zawsze nie bedę wstanie odeiść

Gość ja mam to samooo
jestem posadzana o cos czego nie zrobilam;( bolesne to jest i przykre...ale nie potrafilabym odejsc..... Zawsze przeprasza On...ja nigdy... On pierwszy podaje ręke.. Nie uderzyl mnie nigdy...gdyby uderzyl to bym odeszła.. Ale kocham Go..... Kocham ;*

Gość jaa...
Nie jestem pewna czy ucieczka jest najlepszym rozwiazaniem ale moze pomoze,oderwiesz sie od rzeczywistosci choc na chwilke.To byl chory zwiazek,uzaleznilas sie od niego i nawet mimo tego ze noie zainilas Ty go przepraszalas.Musisz wytrwac,nie ma czego ciagnac i stwarzac sobie patologie.Zycie jest jedno,trzeba je przezyc jak najlepiej

Skoro podniosl na Ciebie reke, to zrobilby to i drugi raz Ja tez mialam taka sytuacje i nawet sie nie zastanawialam.

Gość T*T*TA
Jestem strasznie stała wuczuciach.Długo będę o nim myślaa.Nigdy go nei zdradziłam nawet w myślach.Kochałam go ponad wszystko..Gdyby on był inny bylibyśmy najszczęsliwszą parą na świecie.Chciał brac ze mna ślub..Ja po prostu byłamw tym zwiazku ale wiedziałam że nigdy nei zgodze się by być jego żoną bo się go bałam nie ufałam.Stwierdziłam że lata mi lecą....nic ztego powazego nie bedzie i zostane samotą 30 letnia kobietą potem bo maruje czas...skoro nigdy nie odważe się ożenić znim

Gość smutnaizawiedziona
ja tez odeszlam bo przestal kompletnie sie starac, nawet jak byl u mnie w miescie to nie mowil ze jest i nie proponowal spotkan, coraz rzadziej dzwonil, nie pisal juz nic, nie przejal sie rozstaniem gdy to mu oznajmilam powiedzial ze do mnie zadzwoni porozmawiac, nie zadzwonil...

Gość nmxnmnmn
"uderzył mnie,krzyczał" "Nie uderzyl mnie nigdy...gdyby uderzyl to bym odeszła.." zdecyduj się

Gość T*T*TA
Musze wyjechać..bo jak tu zostane wszystko bedzie mi jego przypominało każde mieisce...i nie bede potrafiła tego zakończyć..Chce już być w samolocie żeby jeszcze mi się nie odwidziało.Mam tam prace nagraną koleżanka dawno chciała mnie tam sciagnac

Gość T*T*TA
ale to drugie zdanie pisała osoba o nicku"ja mam to samooo " a nie ja:O

Gość smutne to co piszesz
ale niestety nieraz tak w życiu bywa.Zapomnisz.......zakochasz się jezcze

Gość ales glupia to dwie inne baby

Gość ffaccetttt
a mnie żal tego faceta.Jeszcze się z nim kochałaś na koniec.Teraz on nie wie co jest grane.Nie zrywa się wten sposób.Należy się mu rozmowa mimo wszytsko

Gość ehhhhhhhhhhhhehhhhhhh
facet co ty pierdolisz????????????????nic mu się nie należy:Owalnij się włeb i nie pisz farmazonów

Gość smutneeeeeee
:( trzymaj się

Gość gość
W moim związku kilka razy się rozstawaliśmy, jednak za każdym razem wracaliśmy do siebie. Jednak za którymś razem on już nie chciał powrotu. Świat mi się zawalił. Nie widziałam co z sobą począć. Skorzystałam ze strony http://urok-milosny.pl i zamówiłam rytuał miłosny. Mężczyzna mego życia do mnie wrócił i wiem że już nie wypuszczę go z rąk.