Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przekopany przez naiwność

Gorąca prośba do kobiet !!!!!

Polecane posty

jak macie chłopaka to dajcie swoje zdjęcie na naszą klasę ! przez rok starałem się wyprosić spotkanie u dziewczyny wiedziałem, że jest sama, obiecała że się spotka,,,ale zawsze coś było nie tak ! ostatnio znowu pisałem, czy znajdzie czas itd...nawet nie odpisywała....dzisiaj dostaje smsa że przeprasza bo była u chłopaka :/...... super nawet mi szansy nie dała, a ja idiotę z siebie robiłem.... a teraz jeszcze z tym chłopakiem...... Mam uraz do kobiet, tak trudno było domyślić się , że mi zależy ? Wy chyba tylko widzicie co chcecie widzieć :(:( czuje się beznadziejnie głupio:(

Gość ooooooooffffffffffffffffffffff
po chuj mamy dawać zdjęcie na naszą klasę :O

co miałem jej powiedzieć , zależy mi na tobie nawet nigdy nie będąc z nią na randce ?:/ po co ??? po to właśnie by część z nas nie robiło sobie nadzieji i idiotów z siebie......!!!!!!!

może zaprosić na kawę? to można uznać za niezobowiązujące...

w sumie ja jestem za zaryzykowaniem... Powiedziałabym: podobasz mi się, chcę się z Toba umówić. Co Ty na to?

Gość ooooooooffffffffffffffffffffff
nasza klasa, dziecko, to nie fotka.pl, tam się szuka znajomych ze szkoły :O kiedy to wreszcie dotrze do tępych bezmózgów? :O

a ona na to..........mam chłopaka :/ straciłem tyle czasu, tyle myśli planów itd....a tak naprawdę nigdy nic nie znaczyłem w jej życiu :( pewnie odpisywała z grzeczności........ pierdole już nigdy nie okazuje zainteresowania pierwszy.......bo potem kńczy się jak frajer :(

ooooooooffffffffffffffffffffff dlaczego chociaż przez chwilę nie możesz okazać współczucia co ? cieszysz się z każdego cierpienia faceta ?

jeżeli na początku byś spytał, to już na wstępie wiedziałbyś i bez starań by się obeszło... Chcę tylko Ci dać znać, że kobietom tez czasem ciężko się zorientować w zamiarach...

jakbym sie spytal na poczatku to bym wyszedl na desperata, bym ja wystraszyl itd ! tak mi zawsze kobiety radzily !!!!!!!! dosyc mam juz tego szukania, proszenia sie o cien uczucia gdy inni zmieniaja partner jak rekawiczki :/ nawet odechcialo mi sie na wakacje jechac...lepiej dłuzej w pracy będe :(

Gość ale ja go kocham nalej
moze sie poznamy?

Gość no śmiech na sali
stary bo jesteś frajerem i tyle "przez rok starałem się wyprosić spotkanie u dziewczyny" masz jakiś honor czy coś takiego ? Co to dziewczyny wymarły i została jedna na świecie ? Prosi to się najwyżej dwa razy potem to sie mówi dowidzenia Jak będzie chciała to sama zaproponuje spotkanie. Ty wyszedłeś z inicjatywą. Odmówiła to jej starta. teraz krok należy do niej i albo go zrobi albo nie

Gość no śmiech na sali
"jakbym sie spytal na poczatku to bym wyszedl na desperata, bym ja wystraszyl itd " i tak wyszedłeś :D

przekopany.... :( właśnie, nic w życiu nie przychodzi łatwo... nic nie jest czytelne od razu.. dupiato. taka samą prośbę, jak Twoja, proponuję w ogóle skierować do ludzi...

i tak wyszedłeś możliwe....ale ostatni raz w życiu , bo mam już dosyć....im człowiek bardziej się starał tym bardziej po dupie dostawał...

Gość no śmiech na sali
"pie**ole już nigdy nie okazuje zainteresowania pierwszy.......bo potem kńczy się jak frajer" Jako facet powinieneś wychodzić z inicjatywą tylko powinieneś się też nauczyć że na Twoją inicjatywę i zainteresowanie kobieta powinna odpowiedzieć tym samym. Powinieneś też dawkować siebie po trochę tak by kobieta sie miała o co starać. A jak ty oddajesz siebie całego to na co liczysz ze każda zrobi to samo :D?

oszalałem...ale zamierzam dowiedzieć się co to za facet i co on ma czego ja nie posiadam..............:/ odwiedzcie mnie od tego :(:(:(

Gość wiosenna mgla
A dlaczego ja mam niby od razu mowic, ze kogos mam? Mowie NIE bo nie. Powod moze byc taki, ze kogos mam albo nie umawiam bo nie chce. A jak gosciu natret to sie sam tylko prosi o to Ja z reguly nie komunikuje od razu wszystkim ze mam meza. Tez mialam taka sytacje, ze gosciu lazil za mna i sie chcial umowic. Pierwszy raz mowie dobitnie NIE, ten dalej swoje. Nastepny raz NIe, do goscia nie dociera. I tak chyba z piec razy. I za ktoryms razem, no ale dlaczego nie chcesz sie umowic? A ja na to bo po pierwsze mam meza. A on na to, ze ja mu serce lamie. To sie wkurzylam i przygadalam, ze od poczatku jak mnie pytal to mowilam, ze nie. Nie zwodzilam, nie oklamywalam, bylam szczera, ze nie chce sie z nim umowic. A to czy sie z nim nie umawiam bo kogos mam czy bo po prostu nie chce to moja prywatna sprawa.

kobiety nie mają serca...........

Gość wiosenna mgla
niektorzy faceci nie maja mozgu. nie potrafia zrozumiec jednego slowa: NIE znaczy NIE.

mnie też się to tyczy ? mi nic nie pwoedziała takiego........mgła widze , że w tobie jakąś złość..

Gość wiosenna mgla
we mnie zlosci nie ma. Faceta kochanego ma wiec wyzywac sie nie musze:)) Po prostu wkurza mnie to, ze wielu z was ma problemy ze zrozumieniem slowa NIE. myslicie, ze jak kobieta odmawia, to tak naprawde nie odmawia i naprawde dla niektorych z was trzeba bardzo zimnego prysznica by zrozumiec, ze nie jest sie zainteresowanym spotkaniem. Skoro przez caly rok zwodzila, nie chciala sie spotykac to bylo to ewidentne, ze nie chciala sie z toba spotkac. Po prostu tylko ty nie chciales tego przyjac do wiadomosci no to masz zimny prysznic.

wiosenna mgla a znasz takie uczucie jak miłość ?

chciałem aby zobaczyła, że może na mnie liczyć, że mi zależy itd..chciałem jej dać czas...ale widać dzisiejszym kobietom nie zależy na tym....trudno się mówi

Gość gg2491201
a nie pytales jej czemu sie nie chce umowic? rok..? stary masakra. 3 zaproszenia max.. jesli zero odzewu lub odmowy bez tlumaczenia to ciao bambino. Szacunek trzeba miec do innych, ale szanowac siebie tez!

Gość mają to na co zaslugują
a ja nie mam zdjęcia z facetem na nk a jestem z nim 5 lat :classic_cool: po cholere mi z nim zdjęcie ?:)