Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anted22

czy macie huśtawkę, jesli tak jaką

Polecane posty

mam 4,5 m-ca synka, chciałabym kupic mu huśtawkę, ... jeśli macie huśtawki napiszcie jakie i na co warto zwracać uwagę przy zakupie, dziękuje

mam graco ta co sie sama husta. fajna jest ma 3 pozycje rozkladania parcia, blat do zabawy, jakies grzechotki, dwa tryby hustania i muzyczke... kupilam uzywaną a jak zobaczylam ile nowa kosztuje to mi sie humor poprawil ze takiego interesa zrobilam :D:D

Cześć, Ja mam taką http://www.allegro.pl/item380570745_fisher_price_lezaczek_hustawka_s_k.html i bardzo ją sobie chwalę. Ma 8 prędkości bujania, 6 melidii, światełka migające w rytm melodii i zawieszki, które można ustawić by za ich pociągnięciem uruchamiiała się melodia i światełko :) Jednak jest ona do 9 kg, choć na stronie FP z tłumaczenia wynika, ze do 11,3 kg.

miałam z fisher prica i bardzo sobie chwaliliśmy, z tym że kupiliśmy jak mała miała ponad ok 3 miesiący i posłużyła nam jeszcze jakieś 3 :O córka szybko zaczeła raczkować a co za tym idzie podciągała się na tej huśtawce i chciała z niej wyleźć :O potem i tak wolała czas spędzać na brzuchu położona na podłodze niż bujać się w tym ustrojstwie ale swego czasu zdarzało jej się wniej zasnąć :D

teraz spojrzałam i mieliśmy dokładnie taką jak w linku Nicolli :) znajomi mieli z Graco pożyczoną i mimo iż jest do większej wago dziecka to jest ona stosunkowo wąska (w porównaniu z FP)

Gość mama smoka
A ja mam i miałam taką zawieszaną na sznurkach w futrynie drzwi. Dzieciaczka można tam wkładać jak tylko zacznie siadać i jest ona do 16 kg. Córka ma prawie 3 lata i śmiga w niej do tej pory :)

Gość gera
ja mam huśtawkę - nastrojów :)

gruby misiu moze bylabym zainteresowana twoja hustawka... czy moge w tej sprawie napisac do ciebie na maila???

Gość bababay
ja mam. jak syn mial 4 miesiace to kupilismy mu do domu taka przenosna co sie rozklada i zklada... niewiem jaka to nazwa. druga mial zawieszona w drzwiach a teraz jest wiekszy i ma juz na podworku.

dzieki za odpowiedzi, poniewaz moj synek ma juz 4,5 m-ca i 6700 wagi, myslalam o hustawkach ktore sa do 30 kg lub 60 kg, tez oparcie sklada sie na trzy poziomy, ale napewno dluzej sluzy, moze ktos taka ma i uzywa a to jest przykladowy link nad ktora sie zastanawiam http://www.allegro.pl/item379658034_hustawka_dla_twojego_dziecka_nowa_kolekcja_hit_.html http://www.allegro.pl/item384010123_hustawka_dziecieca_tako_nowosc_.html http://www.allegro.pl/item380783939_0234_super_hustawka_dla_dzieci_hustawki_kurier.html

wlasnie dalej przegladalam oferty , sa z blatami i bez blatow, czy blat taki wogole sie przydaje czy raczej nie jest to zaden wyznacznik, ktorym warto sie sugerowac przy wyborze hustawki ?

gruby misiu wyslalam maila do ciebie na ten adres co masz przy nicku...

My mamy coś w tym stylu: http://www.allegro.pl/item379658034_hustawka_dla_twojego_dziecka_nowa_kolekcja_hit_.html dostaliśmy od koleżanki bo jej córcia już wyrosła. Okropne to :( Wielkie jak stodoła, w praktyce rozłożyłam to 2 razy i teraz stoi na balkonie i się kurzy. Moje rodzeństwo miało taką montowaną na futrynie, to jest dopiero wspaniała sprawa! http://allegro.pl/item381917054_hustawka_drewniana_z_poduszka_z_hakami_najlepsza.html Aha, w mojej huśtawce jest blat, psu na budę w 100%.

ja jako dziecko mialam taka ze szczebelkami przyczepiana do futryny... pamietam ze zawsze mialam problemy zeby w nia wejsc bo te szczebelki jakos mi przeszkadzaly ale i tak frajde mialam niesamowita...

Gość nie no jestem
w szoku:o moje dzieci śmigają na zwykłej szczebelkowej na futrynie za 25 zł.Po co wy kupujecie te wypasy??żeby kasę wydać na 3 miesiace???jak czasami czytam co matki kupują dzieciom to ręce opadają:o

moja starczyla do 9 miesieca... potem mala juz za ciezka byla i hustawka nie chciala sie hustac. Uwazam ze byla warta swojej ceny. nie pamietam dokladnie ale okolo 100 zl za nią dalam. Mania zaczela dopiero siedziec po 8 miesiacu wiec do takiej zawieszanej przy futrynie bym jej wsadzic nie mogla. Teraz mamy taką za 25 na podwórku i nam starcza :D:D:D

nas oswiecilo ze mozna kupic hustawke jak corka miala prawie roczek i dlatego tez mamy taka zwyka,drewniana na witryne drzwi.i mama jest z niej zadowolona.

mam hustawke fisher price przytulne gniazdko do 9kg, jest super ale kupilismy jak maly miał 3tyg, w Twoim przypadku zdecydowałabym sie na cos innego co do osoby w szoku\" kazdy kupuje to na co ma ochote i na co go stac, ja lubie kupowac malemu rzeczy i nie oszczedzam

Gość nie no jestem
bo to mąż zapewne na to pracuje.Każdy taki gadzet to kolejne nadgodziny,drugi etat albo robota w domu.Tak to przelicz:)

Gość nie no jestem
zresztą fakt,każdy niech kupuje co uważa i niech za najważniejsze uważa co chce:)

mam teraz wiekszy dylamt, nie wiem co mam zrobic, maly jeszcze nie siedzi i mysle ze najszybciej jak porzadnie siadzie to jakies 2 lub 2,5 m-ca, wiec drewnina narazie odpada :( ja mam ogrodek wiec ta duza stojaca moze tam zda egzamin, poniewaz w domu rzeczywiscie moze byc ciasno, prosze o jescze inne opinie . dzieki

w takim razie poczekałabym z huśtawką 3 miesiace i już.Tak bardzo teraz potrzebna ci jest?:) Te stojące jak dla mnie są niebezpieczne.Jak kiedyś huśnęłam dziecko to mało by nie padło razem z huśtawką.Tylko pewnie są różne.........Ja mam zwykłą na futrynę i jest ok:)

asiu, magdo! wysłałam Wam zdjęcia :) a taką już całkiem "dorosłą" huśtawkę do ogrodu też zamierzamy kupić, ale nie rozstawianą, tylko by zamontować na stałe, jak ktoś mógłby zaproponować coś rozsądnego, bezpiecznego i praktycznego ;) to chętnie zobaczę :) mamy też huśtawkę tupu skoczek montowaną nad drzwiami, moi chłopcy ją bardzo lubią!

Gość teressa256
W zeszłym roku latem miałam sporo czasu i zrobiłam samodzielnie huśtawkę do ogrodu :) Polecam, satysfakcja gwarantowana! :D Tylko pamiętajcie żeby wybrać solidne zawiesia chociażby takie jak tutaj https://exar.eu/produkty/zawiesia/