Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewna kobieta 40

Mam 40 lat, a zadłużyłam się w młodszym....

Polecane posty

Gość Pewna kobieta 40

I to z wzajemnością :-) Nie sądziłam że mnie jeszcze coś takiego spotka :-) Jest naprawdę cudownie. Planujemy ślub. Moja nastoletnia córka go bardzo polubiła, on zdecydował się mnie wspierać w wychowaniu, bo na jej ojca nie ma nawet co liczyć. Ma 25 lat a jest dojrzalszy niż większość moich rówieśników :D

Gość Ona z Poznania
no nic tylko gratulować i trzymać kciuki Ja akurat mam złe doświadczenia w tym względzie, ale może Twoj związek bedzie inny? życzę Ci tego.

Gość nie zadurzona
zadłużyłaś się...hmm, to fascynujące, może to rozwiniesz?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauyt
\"Planujemy ślub\" hmmm

Gość aleeeeeeeees
a ja w banku :classic_cool:

Gość to nie znaczy ze bezie gorzej
Zadłużenie należy spłacić jak najszybciej! :D

Gość nie zadurzona
Ciekawe na ile rat można wziąść 25-cio latka? :D

Gość Blade*Swiatlo*Ksiezyca
Tez tak mialam. Moj byl 9 lat mlodszy. Mial 27. Jestem przyzwyczajona do zainteresowania mna mlodszych facetow, ale dla mnie 5 lat roznicy to bylo dopuszczalne maksimum. A tu -zakochalam sie w nim bez pamieci. Niestety pozostaly mi tylko cudowne wspomnienia. Tez sie wydawal dojrzaly, w rozmowach i na codzien, do momentu, kiedy mielismy razem zamieszkac, po roku w bardzo szczesliwym zwiazku. To zreszta bylo jego pomyslem. Wszystko obrocilo sie o 180 stopni zupelnie nagle, bez zadnego ostrzezenia. Postanowilismy, wyznaczylismy date. Tego dnia zapewnial, jak mnie kocha, a nastepnego dnia stwierdzil, ze sie boi i nie jest pewien. I tyle. Wystraszyl sie odpowiedzialnosci i doroslego zycia. Zostal przy mamusi. I zerwal ze mna calkowicie, twierdzac przy tym, ze mu na mnie zalezy!?! Zycze Ci, jak najlepiej. Ale nie daj sie poniesc calkowicie uczuciom, nie wchodz w to od razu obiema nogami. Wiesz oni chcieliby dorownac dojrzaloscia swoim starszym partnerkom, chcieliby, zebysmy ich postrzegaly jako pelnowartosciowy material na partnera. W praktyce nie zawsze im ta dojrzalosc wychodzi, zwlaszcza, kiedy wchodza juz w istniejaca rodzine i musza sprawdzic sie tez w roli wychowawczej wobec dziecka. To duza odpowiedzialnosc dla takiego mlokosa. Rzecz jasna od kazdej reguly sa wyjatki. Badz jednak ostrozna.