Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MGIELKA 0505

JESTEM OD 9 LAT KOCHANKA

Polecane posty

Gość przygladajaca sie
ja też nie zakochuje sie w każdym spotkanym ale gratuluje pomysłowosci kiedy zaczyna sie coś dziać idziesz na komende, do urzedu stanu cywilnego czy na wyiad do sąsiadów?

nie, nie idę na komendę posługuję się inteligencją i intuicją jak sie chce coś sprawdzić, to sie sprawdzi tylko trzeba chcieć posiąść tę wiedzę, a nie zakładać różowe okulary i udawać, że cudnie jest

Gość przygladajaca sie
buahahahahah

możesz się śmiać, nawet to jest dobre dla zdrowia tylko uważaj przy następnym kochasiu, żebyś nei trafiła na takiego z bardziej krewką żoną

Gość do przygladajacej sie
cos sie slabo przygladalas jak nie zauwazylas takiego drobiazgu:)

Do autorki więc dlaczego nadal w tym tkwisz? W imie czego? Masz nadzieję, że się nagle zmieni? A nawet gdyby zdarzył się cud to mogłabyś życ z tym,że kłamał Cie tyle lat albo,że potrafi kłamać az tak?

Gość no to nieźle
przyglądajaca sie jak poczytałam twoje wypowiedzi i atak na ewę ktora wg mnie racjonalnie podchodzi do sprawy to myśle sobie że jesteś nieszczęsliwa i rozgoryczona. No cóż na własne zyczenie jakby nie było.

Gość przygladajaca sie
przyglądająca sie forum. hmm mało sprawny żart. intuicja? wiecie co gdybym miała wymyslać "kurde może on jest żonaty, a może ma hiv, a może jest kobietą a moze cos tam" to chyba bym osiwiała ze stresu. Wszystko wyglądało zupełnie normalnie, powoli sie poznawalismy, zakochanie itp Nie sądzisz chyba że gdybym zauważyła coś podejrzanego to bym to pomineła? Z perspektywy czasu kiedy już sie o niej dowiedziałam, próbowałam sie doszukać w myślach jakiegoś szczegółu którego nie zauważyłam albo czy coś wydawało mi sie podejrzane i wierzcie nie było absolutnie nic takiego a jestem osobą bardzo ostrożną. Nawet moja najbliższa przyjaciółka bardzo była zaskoczona a wydawać by się mogło że osoba postronna oceni wszystko obiektywnie. Żegnam Panie

Gość przygladajaca sie
a tak na marginesie ewciu Twój facet to juz chyba był żonaty co??? :) i gdzie teraz ta Twoja prawość? kijem podobno nie dotykasz zdrajców i kochanek ale w świetle kościoła (bo rozumiem że muzłumanka nie jestes?) jestes kochanka bo Twój mąż miał już żone. Zjebali Cie na jednym forum to teraz przyszłaś innym kit wciskać? Przykro mi MAJĄ RACJE więc nie zgrywaj tutaj Dziewicy nr 1 bo jakby nie patrzeć JESTEŚ TYLKO KOCHANKĄ!! nadal mam się czuć gorsza? hahahha aczkolwiek dziekuje że poprawiasz mi humor

Gość przygladajaca sie
wiec to chyba Ciebie kijem nie powinno sie dotykac i Twoi znajomi powinni zerwac z Toba kontakty jak Ty bys to zrobiła prawda? Bo w końcu siedzisz im w majtkach i wiesz co robia nocą

nie jestem muzułmanką i katoliczką też nie jestem śluby wyznaniowe nie mają dla mnie znaczenia, nie mieszkam w państwie wyznaniowym mój facet jest po rozwodzie, czyli wg prawa polskiego jest człowiekiem wolnym może robić, co chce chce być ze mną ja chcę być z nim więc jesteśmy ze sobą masz jakieś jeszcze pytania? bo już chyba prościej nie potrafię, nie jestem po pedagogice specjalnej, sory

Gość do przygladajacej sie
wspolczuje ja tez mam podobna sytuacje wlasnie cos takiego i wiem ze ciezko sie z takich zwiazkow wychadzi. no coz czlowiek uczy sie caly czas na bledach i tak bedzie zawsze . A co do ewy to moze ona teraz jest na miejscu takiej zdradzanej zony i dlatego ma tak wyostrzony jezyk. Mnie tez ona rozbawila . Patrze na te wszystkie wypowiedzi i wniosek jest jeden TRZEBA MIEC WIELKA SILE ABY POKONAC SRACH KTORY PARALIZUJE I ZYYC DALEJ

Gość MGIELKA 0505
ufffff przecztalam wasze wypowiedzi i co niektorzy nie maja racji nie jestem dz**ką i nie wylewam lez na forum bo nie mam az tak popapranego myslenia zeby plakac przez faceta. Napisalam na forum bo rozwazam wiele mozliwosci rozwiazania tej sytuacji a nie chce pozniej zalowac.I jedno zrozumialam na 100% ze moja decyzja podjeta wczesniej byla sluszna i zapamietam jedno NIE WIERZY SIE KLAMCY BO ZAWSZE BEDZIE KLAMAL a ja na miejscu zdradzanej zony nie mam zamiaru pozniej byc DZIEKUJE wszystkim za wypowiedzi i pozdrawiam

Gość ewa dobrze pisze
jestes dziwką niestety, kazda ktora pcha sie zonatemu do lozka to kurwa i koniec.

Gość a la boga
kurwa jest twoja stara. twoj stary spuścil sie na poręcz i tak powstalas po to żeby pieprzyc takie głupoty na forum. matki, zony i kochanki, co chwile zamieniaja sie rolami, tak bylo jest i bedzie!

Gość a la boga
POPRAWIAM !!!!!!!!!!!! k**wa jest twoja stara. twoj stary spuścil sie na poręcz a twoja matka po niej zjechała i tak powstalas po to żeby pieprzyc takie głupoty na forum. matki, zony i kochanki, co chwile zamieniaja sie rolami, tak bylo jest i bedzie !!!!!!!!!!!

Gość sprawdź znaczenie słowa
ogarnij się :-O

Gość polski człowieku polski
ogarnąć się — ogarniać się pot. «doprowadzić swój wygląd do porządku» http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2494264 Naprawdę myślisz, że wygląd jej pomoże podjąć decyzję :-O