Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguchaa

Czy to ciąża....

Polecane posty

Gość aguchaa

Witam, od pięciu dni spóźnia mi się okres, zrobiłam test ciążowy ale wyszedł negatywny. Mimo to czuję sie bardzo dziwnie, mam cały czas nabrzmiały brzuch jak przed @ i lekkie bóle....ale nic. Czekam. We wtorek ruszam do lekarza, ale chyba nie wytrzymam tej niepewności....

Gość kikaaaaaaaa
to moze byc spozniajacy sie okres.......w moim przypadku nie raz tak bylo i jak mi sie spoznial tydzien to dla mnie bylo to ok..........dopiero jak raz spoznil mi sie dwa tyg i bolaly mnie piersi jak nie wiem co to skpnelam sie ze to ciaza...ale do lekarza nie zaszkodzi isc bo testy czasami klamia.......zycze powodzenia

Gość mam podobnie jak i ty
tyle ze ja nie czuje sie ciazowo, ostatnie cykle miałam nieregularne, ale średnio 26 dni, dzisiaj mam 30 dc, ale testu nie robiłam jeszcze, bo jakos nie czuje tematu, jedynie co piersi bola troszkę i czasem skurczyk jak na @, zupełnie inaczej niż przy 1 dziecku, wiec nie nakrecam sie, tym bardziej, ze bylaby to ewidentna wpadka, ale baaardzo chciana:p plan byl za pare miesiecy dzialac, ale jakby teraz niespodzianka sie pojawila ... sama radosc :)

Gość aguchaa
Tez ostatnio miałam nieregularne miesiączki, to po odstawieniu tabletek miałam troche rewolucji. Ale ostatnio chyba mi sie troche unormowało, okres co 25,26 dni, a teraz 30 dzien i nic. Aha i zauważyłam jeszcze dziwne żółtawe upławy.

Gość aguchaa
Dalej czekam i nic.....zaczynam się niepokoić, bo spóxnia mi się @, boli mnie brzuch, który jest twardy i nabrzmiały, a zrobiłam test i nic, jedna kraska :-( co mi jest.....

zrób bete hcg z krwi to nie będzie wątpliwości czy to ciąża czy nie... ;)