Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga z Klanu napalona

wyobrazam sobie ludzi podczas seksu.

Polecane posty

Może ocenicie ,że to chore, śmieszne dziwne, a moze calkiem normalne.Ja musze powiedziec o sobie- co spojrzę na kogoś to sobie go wyobrazam jak wygląda podczas współżycie i na go. Boki zrywam. Ostatnio wyobraziłam sobie najsztuba i sie o mało nie posikałam ze śmiechu.Potem Grażynkę z klanu z jej prawdziwym męzem- oblesnym zarosniętym tłusciochem.Szok. Prawie jak Najsztub wyglada. I jak sapie, jak sie wczuwa, a Grazynka lezy i wzdycha. Nie mogę... Ostatnio wyobraziłam sobie Dorote Welman jak współżyje- tragedia, ale wielka kulka, sapie, wzdycha, a jej mąz przedziera sie przez jej wielkie uda by wejsc w nią. Ciekawa jestem jak ludzie sie zachowują,co robią jak wyglądają podczas uniesień. Szczególnie otyli.Ostatnio tez mojej kolezance bardzo grubej o tym mówiła,i zasmiała sie jak powiedziałam ze czy ona sobie wyobraza siebie -niech wyjdzie poza swoje ciało i z boku spojrzy na siebie.Ale grzała ze śmiechu.

Gość maskotka Turczyka
hahahah Kinga- dobre. Mnie tez zastanawia jak wyglądają tacy ludzie podczas zbliżeń:) Wielkie cięzkie ciała.:D

Gość Ania Bajbak
Kinga niezly temacik niezly :P ale po co sobie wyobrazac -zapros jakiegos spasionego faceta na noc - i sprobuj !!! albo zapros jeszcze do tego swoja kumpele ... wtedy nic nie bedziesz musiala sobie wyobrazac - poczujesz to na wlasnej skorze :P

Gość niekumata jestem
a czym się różni sapanie szczupłej laski od sapania takiej przy kości :o chyba się nudzisz w życiu, że o takich rzeczach myślisz, ja pierdziu

a kto powiedział ze ja chciałabym spróbowac ze spasionym grubasem? poprostu chce widziec ich a nie robic to z nimi. A ze nie widze to sobie wyobrazam i się nabijam z nich.Muszą byc bardzo śmieszni w tym.

Gość maskotka Turczyk
No ,a mój mąz jest szczupły i atrakcyjny.Nie wziełabym sobie spasionego knura. Wybieram odpowiednich facetów a nie tłuściochów:)

Nie podobają mi się grubasi-ani kobiety ani męzczyżni. Sama z męzem należe do zgrabnych, szczupłych,zadbanych osób i nie wyglądamy tak komicznie podczas seksu. Gruby na grubej- to musi byc śmieszne:))))))

Gość Minia23456778
Boże jakie Wy jesteście wszystkie durne i zacofane. Należe do na prawdę chudych ale mając do wyboru nadwagę i taką wrodzoną głupote jak wasza wolałabym byc gruba. Głupie zacofane kretynki

Gość niekumata jestem
minia - DOKŁADNIE, to dopiero jest śmieszne. Nie, to jest tragiczne :o

Gość kiszka stolcowa
Temat fajny nie powiem :)

jak dobrze ze urodziłam sie szczupła. Uf.jakbym była gruba nie wyszłabym na ulice. sadła, sapanie, ocieranie się w upały udo o udo, u ginekologa- tez wstyd wspišc sie z dupskiem na fotel i ten sex, boze jak dobrze ze nie musze sie wstydzic

Nie musisz się wstydzic? Żartujesz! Taka głupota to dopiero powód do wstydu. Jak można byc taką pindą.

Gość kinia idź się leczyć
ja jestem gruba i co - nie wstydzę się seksu, bo nie robię z byle kim i byle gdzie i co chwile z innym :p radze iść do psychologa kiniu.

Gość bo padne za chwile
artigiana to musi byc prowokacja, wierzysz ze ktos moze byc taki pusty?

Gość mama smoka
kinga zapisz sie do doktora Lubicza :)

bo padne za chwile - niestety wierze ze można być taką głupią pizdą. Niestety na takie nie ma rady bo co? postawić pod ścianą i rozstrzelac? Szkoda kuli

Gość bo padne za chwile
no to musi być jakaś młoda laska, powiedzmy 18 lat pstro w głowie i tylko sex, dziecko czas zmądrzeć, albo naprawdę idź do psychologa

Gość kiszka stolcowa
Artigiana sama ma nadwage i dlatego jest taka zniesmaczona :)

Gość kiszka stolcowa
A słuchać kawałów lubicie czy też Was nie śmieszą? Ja lubie pożartowac przecież nikt tu nie mówi całkiem powaznie. Troche wyobrazni dziewczyny nie mozna byc cały czas powaznym.

Gość kiszka stolcowa
nie ma sprawy znam sie na żartach :)

grubaski bronią sie.

Gość kiszka stolcowa
co tu ukrywac hehe przecież grubaski wygladaja nieapetycznie, u mnie mieszka sasiadka z wielka gruba dupa i wlasnie sobie ja wyobrazilam hehe