Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princessaa

poprpstu zaczelam biegac 20 min malo jjesc diety nie dla mnie. przeczytajcie

Polecane posty

Gość princessaa

chcialam zrzucic 5 kg. ale diety to nie dla mnie. meczenie sie jakas kapusta czy kefirami czy glodowki bleeeee poprpstu jjem malo. czsami odczuwam lekki glod ale naprawde lekki i zadko. jjem pomidorki jjem kalafiorka z brokula. jjem jogurty , ciemne pieczywo w pomidorem ogorkiem plasterkiem szynki . i zero slodyczy a herbata tez bez cukru i w ciagu 3 dni kg polecilal a biegam codziennie 0 8 rano przez 20 min. kupilam sobie plastry vita slim ale to gowno nie dziala. trzeba poprpstu miec postanowienie silna wole i chec do ruchu na powietrzu.. co wy na to

Gość żadna nowość
przecież wiadomo, że jak się nagle odstawi słodycze a za to je warzywa i uprawia sport zawsze się trochę schudnie.

Gość princessaa
no skoro zadna nowosc to po co sie tak katowac tymi glodowkami kapuscianymi dietami itd.. ??? ja nigdy slodyczy nie jadlam wiec ich nie musialam odstawiac chodzi tylko mala ilosc jjedzenia ale zdrowo i tak mala ilosc czasu na pobieganie jak te 20 min. czy brzuszki. ale codziennie i to daje efekty. i nie trzeba sie meczyc. o to mi chodzi

No i bardzo dobrze!!! Jakby 99 % lasek tutaj, zamiast obmyślać diety wodne, powietrzne, chałwowe i inne, wzięło się za regularny sport, na bank by schudły. Mam na myśli sport z prawdziwego zdarzenia. A nie tak jak niektóre: przepłyną 1 basen i potem przez pół godziny ploty z kumpelą w wodzie:-P Bieganie, pływanie, rower, aerobik - żadne truchtanie w miejscu po mieszkaniu, skakanka, a6w, sauna belt i inne wynalazki:-O Ruszać się, ruszać jak najwięcej i przestać żreć śmieci - to się schudnie:-D

Gość żadna nowość
A te też już na mnie naskoczyły :P Nigdy nie stosowałam durnowatych diet truskawkowych, lodowych czy innych, zaczynałam ćwiczyć, mniej jeść i chudłam dlatego zgadzam się z autorką choć dla mnie to żadne odkrycie.

Gość princessaa
hej ja jeszcze w zeszlym tygodniu bylam na tej diecie 10 dniowej kefirowej:) kiedys na kapuscianej. ale moglam wytrzymac gora 3 dni :) i powiedzialam sobie ze koniec. nie dla mnie to glodna chodze czasem bo wiadomo ze opychac sie nie bede. ale naprawde . to co jjem jest zdrowe i wazne ze jjem! owoce warzywa surowe gotowane i ciemne pieczywo jakas szyneczka chuda jajka.salatki i duuuuzoo lepiej sie z tym czuje niz jak taka smutna chodzilam jak zarlam tylko ta kapusciana itd. aaa i efektu jojo tera napwno nie bedzie a te 5 kg schudne bez jakis wielkich wyrzeczen ( no chyba ze piiiwkoo :) namawiam goraco:)

Gość princessaa
no to nie jest odkrycie dlatego napisalam to tu na dietach zeby inne laski moze zechcialy podobnie zamiast sie meczyc.

Gość princessaa
niech sie ktoras dolaczy do mnie bedziemy zdawac relacje czy cos:0

Gość żadna nowość
Myślisz, że posłuchają :/ Łatwiej im przez tydzień jeść chałwę czy lody niż zmienić nawyki i uprawiać sport ;) w każdym razie życzę Ci powodzenia, ja tak schudłam 8 kg i narazie trzymam wagę choć jeszcze ze dwa bym chciała zrzucić ale póki co waga się zatrzymała :)

Dlatego właśnie na dietach ciągle coś się dzieje, a na fitnessie pojawia się może 5 nowych wypowiedzi dziennie, i tyle;) "Dieta taka i taka, czy dobrze zjadłam, oceńcie czy dużo zjadłam, nie mogę już na siebie patrzeć, dieta od jutra, 20 kg do wakacji....." itd:-O Wiele razy tutaj powtarzałam, że sposobem na schudniecie jest zdrowe odzywianie i sport, a nie monotematyczne diety rodem z Pani Domu czy innej tiny. Rozwalają mnie też pytania typu: jak szybko schudnąć? Dziewczyny! Hodowałyście ten tłuszcz miesiącami czy latami, i chcecie się tego pozbyć w tydzień? No way:-O Inne z kolei chcą schudnąć i pytają o jakiś niemęczący sport, najlepiej raz w tygodniu po 10 minut... żenada.....

Gość Fiksum
Nistety muszę się z Tobą zgodzić Lauro- najgorsze jest to, ze kiedy próbujesz wytłumaczyć jednej czy drugiej, że mogą sobie tylko zaszkodzić taką bezsensowną dietą to Ci wykrzyczą, ze się nie znasz. A na sport czasu im bra :/ ale na kafe czas zawsze się znajdzie :P Autorko popieram- tez stosuje dietę- żreć mniej i zdrowo +ruch.

Gość princessaa
hehe:) ja zmadrzalam ale swoje pocierpiec musialam na tych dietkach zeby rozkminic ze nie w tym rzecz:)

Gość Fiksum
Nigdy nie zabierałam się za diety, mój zapał kończył się szybciej niż się zaczynał :) Nie chcę być więźniem żadnej diety, chcę znaleźć sposób na zdrowe życie a nie na np. 14 dni wyrzeczeń, po których cały efekt pojdzie na marne bo będę tak wycieńczona, że od razu sięgnę np. po schabowego.

Gość princessaa
swiete slowa

Gość princessaa
np. teraz w pracy wcinam sobie dwa pomidorki na cwiartki pokrojone i ogorka swiezego na paski odrobina soli. i jest gicio. a wdomu kalafiorek i glodna napewno nie bde

Gość zła dieta..
a gdzie białko ?:O

Gość Fiksum
Pyszne, zdrowe i bialkowe :) Tunczyk w sosie wlasnym- 101 kcal w 100g, weglowodany-0, bialko-23,5, tluszcz-0,6. Serek wiejski piatnica 97 kcal w 100 g, węglowodany 2, tłuszcz 5 To moje ulubine dodatki do warzyw :) I są białkowe, szczególnie, tuńczyk, uwielbiam ryby :) Wiecie moze ile kcal maja sledzie marynowane?

Gość princessaa
to nie dieta. bialko bylo rano. serek bialy i kromka chleba ciemnego :) co wymyslicie ze na samych pomidorach ?????????

Gość pooodnoszeeee
princessa ile juz tak jestes na tej diecie i czy biegasz codziennie??schudlas juz cos

Gość princessaa
to nie dieta:) od poniedzialku sobie tak zaczelam i biegam codziennie o 8 przed praca .wychodze do parku na pol godzinki. i kg juz poszedl bez wyrzeczen specjallnych. podejrzewam ze do sierpnia i do wielkiego wyjazdu upragnione 5 kg pojdzie porecz:) w dodatku zdrowo i bez jojo. a od jutra brzuszki zaczynam robic po 100 dzienie jak kiedys

Gość princessaa
w srode ubyl kilogram. od srody nie bylam. ale z pewnoscia pare deko znowu mniej

Gość pooodnoszeeee
a ile wazysz i jaki masz wzrost???

Gość pooodnoszeeee

Gość pooodnoszeeee

Gość pooodnoszeeee

Gość pooodnoszeeee