Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mal.gosia

Jak przeżyć rozstanie?

Polecane posty

Jak przeżyć rozstanie? Jestem dojrzałą kobietą mam 39 lat.Byłam z moim mężczyzną 7 lat. Był całym moim światem.Wielką miłością mojego życia!Wszystko układało się wspaniale.Nic nie wskazywało na to by coś miało się zepsuć. Planowaliśmy dalsze wspólne życie. Aż przyszedł TEN dzień, kiedy powiedział mi, że nasz związek nie ma sensu, że już nie kocha tak jak wcześniej, że od miesiąca spotyka się z inna kobietą.SZOK. Rozstaliśmy się . Bardzo go Kocham, nie umiem żyć bez Niego. Zawalił mi się cały mój świat.Ból, cierpienie, rozpacz!!! Choć już minęły 3 miesiące ja nadal nie jestem w stanie normalnie funkcjonować!!! Co zrobić by dojść do siebie, by zapomnieć, by znów zacząć normalnie żyć.Proszę pomóżcie!

Gość PO40
dasz rade.Ja tez dałam i mimo ,ze mam na karku 40 nie wyje po nocach,ze odszedł a ja jestem sama

bo najgorzej to pozwolic facetowi byc calym swoim swiatem..no, ale stalo sie. musisz pozwolic mu odejsc ze swojego zycia. czasem tak sie dzieje i tyle, nie szukaj w tym glebszego sensu, swoich bledow, bo to i tak nic nie zmieni. zrob cos dla siebie, idz do fryzjera, zapisz sie na jakis kurs, wyjdz do ludzi, poznaj nowych przyjaciol, odkryj w sobie pasje,a z czasem przestanie bolec. moze poznasz tez kogos innego.. czas leczy rany i choc to stwierdzenie jest banalne to prawdziwe.

Gość porzuconaismutna
Głowa do góry. dasz radę! Lecz jeszcze będzie bolało. Czas leczy rany.

Gość mamkins
właśnie wczoraj zostawił mnie ktoś ukochany, nie mogę spać, wzięłam prochy, ale nie pomaga. jak żyć?!!!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tacy juz oni są
NIC NIE WARCI !!!!!