Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta nienowoczesna

czy jest tu kobieta, która nie znosi stringów?

Polecane posty

Gość łejejjee
ktos pisal ze tylek w stringach wielki sie wydaje: no coz, jak ma sie wielka doope to nic dziwnego ja mam seksowny, idealny tyleczke ktory w stringach wylglada super ponetnie jak autorka ma gowno na majtkach to niech wie ze wiekszosc kobiet doope sobie podciera :) ja stringi uwielbiam, faktycznie dobrze dobrane to podstawa, lubie waskie sznureczki bo ich nic a nic nie czuje, nic mi sie nie brudza, i nosze do nich wkladki stringowe jedyny powod dla ktorego nie nosze ich codziennie to ten ze faktycznie czasem troche obcieraja odbyt, zwlaszcza jak nosze kilka dni, oczywiscie chodzi o to ze kilka dni pod rzad, nie ze bez zmiany nosze je :P ale uwielbiam zwlaszcza do ponczoch z pasem, wygladam super i czuje sie jak bogini seksu :P

Gość eeewka
ja nie lubie z gola dupa latac dlatego nie nosz stringow

Gość 7 dni swiat
ja nosze striny tylko na niektore wyjscia (w bialej spodnicy czy obcislych dzinach) a tak to wole niskie figi

Gość kotka22
nie nosze stringow bo mi sie wrzynaja w szparke,uwielbiam figi koronkowe i bokserki,fajnie w nich widac moja pipke owlosiona:)

Gość Dziecinada
Wrrrr. Stringi to paskudztwo. Noszę je latem - do białej spódnicy albo spodni - ale jeśli nie jest upiornie gorąco, wkładam takie koronkowe majtki - szorty, a nie te sznurki.

stringi sa juz niemodne i absolutna zanada jest gdy wystaja wlascicielce na pol plecow :P co do wygody... zalezy od modelu, ale ogolnie wole tradycyjne, bokserki lub moje ulubione string-boxer czyli stringi z bardziej zabudowanymi bokami i tylem http://www.hunkemoller.nl/shop/ProductView.aspx?pageId=1480&productId=91690&categoryId=13cc19d9-3694-4ff6-9d35-b438d3d2d798 http://www.elicious.nl/wp/wp-images/articles/hipster.jpg

Gość kotka22
te rozowe koronkowe figi sa sliczne,kupie sobie takie,a jak moj facet mnie zobaczy w nich od przodu to zwariuje:)dzieki za foto.pozdrawiam:)

Gość grtyh
fiuuuj stringi nie dosc ze sa niewygodne to jeszcze bakterie sie przez nie roznosza, kobiety ktore je nosza to niechluje, nie dbaja o higiene

ja tez,ja tez;p nie lubie,choc zdarza nosic mi sie do bialych spodni badz spodniczek.ale fanka nie jestem.;/ jak dla mnie sa niewygodne.

Gość kinegundolina
ja tez nie, bo jak robie kupe pomimo ze wytre porzadnie tylek to i tak na tym paseczku cos zostanie , bo to sie wbija w doope :)

Gość miłośnik zgrabnej pupy
Co ma wspólnego piła do cięcia drewna i stringi?? Chwila nieuwagi i palec w dupie! :) Wiecie co dziewczyny, faceci lubią generalnie widok pupci (ZGRABNEJ!) w stringach. I chyba tym jest podyktowane to, że tak wiele dziewczyn znosi katusze związane z ich noszeniem :) Ale nic lepiej nie działa na wyobraźnię (m.in. moją) niż zmysłowe figi-biodrówki, albo te obcisłe bokserki!.....mmmmmmm..... rozmarzyłem się ;)

Gość kinegundolina
to wal konia jak sie rozmysliles

Gość stringowa
rozmarzyles

Gość kotka22
racja ze pasek od stringow jest brudny jak jest w rowku,to fakt,dlatego tez ich nie lubie:)golicie pipki kobietki??:)

Ja nie powiem, nosiłam stringi jakieś 2 lata temu. Teraz też mam pare par, jedna to komplet ze stanikiem,a inne to biale i czarne do czarnych lub bialych obcislych spodni i też nosze je głównie latem, a mój narzeczony uważa,że moja pupa wygląda w bokserkach lub koronkowych figach sexowniej niz w stringach i od niego tylko raz dostalam stringi i to bylo chyba z 2 lata temu, a teraz same bokserki lub koronkowe:)

Gość kotka22
gratulacje:)bokserki i figi koronkowe sa bardzo sexi bardziej niz stringi,zawsze kusze mojego faceta nimi:)

Gość kotka22
dzis mam na sobie figi koronkowe rozowe:)pozdrawiam

Gość kokosanka84
ja mam sexy czarne majteczki koronkowe , ale nie takie z allegro za 8zl , ja mam za 80zl i dobrze sie w nich pierdzi ..

Gość kotka22
dzis ubralam na tyleczek biale figi z koronka na przodzie,sexi sa:)pozdrawiam.a wy dziewczyny jakie macie??:)

Gość ponny
A ja noszę stringi ale wyłącznie na "randki rozbierane". Normalnie nie chodzę w stringach, bo ten pasek z tyłu zawsze wciska mi się między pośladki niezależnie od fasonu (trochę szerszy czy węższy) oraz rozmiaru. Na codzień stringi dla mnie są ogromnie niewygodne.

Gość Sexi dupcia
Generalnie nie lubię stringów niewygodne niehigieniczne, poza tym mam za grubą dupcię

Gość gość
to jest śmiszne moja stara nosi stringi i muszeę jej d**ę oglądać prawie cały czas kiedyś raz je założyłam ale było mi niewygodnie woę nosić bokserki i figi a noc poślubną też bym nie założyła stringów