Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biedronka.

Które studia llepsze? Historia z angielskim czy historia z edytorstwem naukowym?

Polecane posty

:) tylko proszę nie pisać że żaden, bo ja waham się właśnie między tymi dwoma :) bardzo proszę o odpowiedzi i może krótkie uzasadnienie. Pozdrawiam.

Gość wpadłam ........
z edytorstwem

Gość wpadłam....
bo na tą z angielskim pewnie jesteś za głupia

a skad wniosek? to ty jestes głupia/głupi piszac tak o kims kogo wcale nie znasz. argument twój jest załosny czekam na madre wpisy.:)

Gość takopytam
haha, nie moge, jaie uzasadnienie:D:D:DD a co do autorki, to nie zbeym sie smiala z ciebie, tylko a co wpadla smiesznie to ujela:)

o jeny ludzie moze ktos wreszcie napisze coś madrego?? tak, bardzo śmiesznie to ujęła :o to tylko o niej świadczy , zresztą liczę sie z tym że w takim miejscu jak kafeteria niewiele otrzymam pomocy w sprawach poważniejszych niż orgazmy i penisy. bo o takich bzdetach to gadaja głupie baby jak najęte.

Gość o kurczaki
a czy jesteś dobra z angielskiego? i w jakim miejscu,jakim charakterze chciałabyś w przyszłości pracować?

o kurczaki : wreszcie ktoś poważny :) tak, raczej umiem angielski, nie mam z tym problemu :) ale z drugiej strony jest to edytorstwo naukowe , czyli praca zwiazana z redagowaniem, pisaniem tekstów .. obie specjalności zamykaja sie w ramach kierunku historia :) mam spory dylemat...

tylko właśnie nie wiem czy takie pomieszanie historii z angielskim "łagodzi" troche nacisk na historię czy moze angielski jest tylko dodatkiem i to małym , do historii.... :(

Gość o kurczaki
ja raczej wybrałabym edytorski. bo ten angielski do historii jakoś mi nie pasuje, nie wiem, do czego może sie przydać.

kurczaki : właśnie , ten angielski nijak ma sie do historii.. takie nie wiadomo co :) dzieki za zainteresowanie teamtem :)