Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanica_krola

Mikrofalowka z funkcja grilla

Polecane posty

Gość kochanica_krola

Czy ktoras z was uzywa tej funkcji???? Zamierzam sobie wlasnie kupic mikrofale i tak sie zastanawiam wlasnie jaka wybrac.

raz użyłam, kuchenka bardzo się nagrzewa, trzeba dlugo czekac i nie chcę myśleć, ile na to poszło prądu dlatego u mnie to w ogóle sie nie sprawdziło, zbędna funkcja

dokładnie zgadzam się z wpisem powyżej. Napaliłam się na kuchenkę z grillem jak szczerbaty na suchary, a ten grill uzyłam może 2 razy. Lepiej kup sobie jakiś mały dodatkowo opiekacz.

JA MAM mikrofale LG z GRILL... hmmm...oj ten grill w mikro ta raczej taki bajer...fakt dlugo sie czeka...za to rewelacyjnie owa kuchenka piecze... co do grila..polecam predzej elektrycznego jakiegos...uzywam boscha http://www.skapiec.pl/site/cat/325/comp/90063 polecam... szubki i nie zajmuje duzo miejsca...jest rozkladany...smacznego

Gość kochanica_krola
dzieki. jak to kuchenka piecze? np co w ten sposob przyrzadzasz? ten grill elektryczny wyglada ciekawie - ile czasu zajmuje upieczenie ryby/miesa?

do mikrofali jest dolaczony zestaw do gotowania na parze jest tam taka okragka podstawka wiec na nia wrzycam zamarynowane mieso i pieke z funkcja grila zreszt aajest opcja wlasciwie chyba 3 gdzie jednoczesnie chodzi gril i hmmm...mieso jest podgrzewane jak w tradycyjnej mikro...trudno mi to wyjasnic.. oj ciezko powiedziec ile czasu zaley od miesa i od mocy jaka sie ustawi ale np tradycyjne zapiekanki wiesz takie z pieczarka i wedlina serem wrzucone np na normale podgrzewanie plus gril robie ok 8 min...lubimy chrupki brazowy serek

co do grila ....tez zalezy od miesa ale bardzo szybko sie nagrzewa...i np szaszlyki z pierci kurczaka robia sie wxpresowo...poleca...i latwy w myciu

Gość kochanica_krola
loooo, brzmi ciekawie. i powiadasz, ze masz chrupiacy serek na zapiekance z mikrofali??? napisz mi prosze jaki masz model

lg griillll...wavedom...he i tak to jest z kobietami...ze nie wiem gdzie jest gwarancja i nie napisze jaki model...probowalam znalezc w necie ale ciezko...kosztowala nas ok 600zl...biala...szukam http://www.rtvagd.sklep.pl/lg/mg_5684_bcs_4207.php5 podobna do tej... bardzo podobna..wlasciwie wyglada jak nasza no i jeszcze opcja gotowania na parze... nasza wyglada tak samo..prawie...szukaj takiej ale byla tansza:)

w jakim sklepie z agd obejrzyj grill, o ktorym pisalam///tez jest okej...ale chyba serka nie spiecze...raczej:)

leta - a umiesz bez kropek pisać? :D Znajomi kiedys na parapetówę zażyczyli sobie właśnie mikrofalę koniecznie z grillem, więc się zrzuciliśmy, ale kiedys przy rozmowie wyszło, że grilla to im sie zdarzyło użyć jeden jedyny raz ;)

oj mellllla... ja bez tych kropek to raczej ciezko:0 ja ci powiem tak...my mamy rzuty na agd...kupujemy....uzywamy ile wlezie ...az cos nowego sie pojawi... ale ta akurat mikro moge zaliczyc do pozytywow teraz jak mamy griiilll elektriko to wiadomo grillll mikrofal poszedl w odstawke.... generalnie zalezy ci na grilowaniu miesa w domu polecam grilll o ktorym pisalam... jest bardzo dobry a w mikro zapiekany.... ale fajowo piecze a z pradem no coz rachunki ok 50zl plus doplta co jakis czas ok200zll:( ale u nas duzo sprzetu chodzi kuchenki laptopy i wogole...sporo polecam grillll boshaaaaaa

Gość kochanica_krola
ok, dzieki :) :) :) zamowie sobie teraz te kuchenka lg, zobaczymy jak sie sprawdzi :) :) chrupiacy ser mniam mniam :) a o grillu pomyslimy za kilka miesiecy :)

tylko ze ta mikro z linka nie ma grilllaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Zdecydowanie z funkcją grilla. Ponadto też przemyśl ... - dla ilu osób będą przygotowywane potrawy - czy kuchenka mikrofalowa będzie wykorzystywana tylko do podgrzewania czy też również do przyrządzania obiadów - ile miejsca jest w kuchni/na blacie/stole (w przypadku wyboru kuchenki wolnostojącej)

Gość gość
Ją mam samsunga. Nie ma możliwości umycia grzałki grilla, nie ma dojścia. Więc jak czasem mąż chce sobie zgrillowac kiełbaski, robi się smród nie do wytrzymania, bo wypala się cały syf, który osiadł na grzalkach i na to nie na sposobu. Kuchenke sobie umyjesz , grzałki nie...