Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TellMeWhy

Pomocy!!!!!!!!!

Polecane posty

mam pytanie i jest to dla mnie bardzo ważne.Czy jeśli kocham się ze swoim chłopakiem i używamy tylko gumki ale ona ani nie pęka ani nic innego sie z nia nie dzieje to czy możliwe jest zajście w ciąże?Mam zawsze takie schizy ze po prostu odechciewa mi sie uprawiać sex, boje sie za kazdym razem że będę w ciąży.Nie chcę rezygnowaćz seksu bo to jest bez sensu.Tylko chce żeby ktoś m\\i w końcu powiedział jak to właściwie jest z tymi gumkami...Jeśli nie pęka to nie mam szans zajść w ciążę prawda???Oczywiście uprawiam sex zarówno w dni płodne jak i w niepłodne.

Gość a tabsami
zadna metoda antykoncepcyjna nie daje 100% pewnosci

Gość syndi
gumki często mają mikroskopijne dziórki. i wtedy plemniki sie przedostają

Gość Takajedna.....
Nie ma takiej możliwości :) Ale jeśli już masz takie schizy na sex w gumce to zacznij brać tabletki anty i problem schizów z głowy..

Gość heh jeśli się nie zsunie
nie pęknie i była poprawnie założona to nie ma się co bać. My już 6lat na gumkach "jedziemy";)

naprawdę?i co tez masz takie schizy jak ja ?Bo u mnie ani razu nie pękła ale i tak sie boję ze jestem w ciąży a przeciez to bez sensu.

hehe ja też miałam takie schizy,za każdym razem (nawet kiedy przecież było wiadomo,że gumka nie pękła)to ja i tak panikowałam,że może jednak coś poszło nie tak.Najgorzej było jak okres spóźniał się nawet o jeden dzień!!To była masakra!!Teraz biorę tabletki i mam z głowy takie "problemy",jestem spokojna i bez obaw szalejemy z moim facetem:)