Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Micheallee

Stracilam wszystkich znajomych i teraz jestem samotna..

Polecane posty

Gość Micheallee

Kiedyś bylam bardzo rozrywkową dziewczyną, wszędzie ja.. zapraszana na urodziny, grille wesela itp .. poznalam pozniej chłopaka, i jestem z nim od 3 lat na prawdę szczęśliwa, ale...zaniedbałam swoich znajomych caly czas spędzałam z nim , i teraz kiedy on wyjeżdza, na 2 miesiące do pracy.. ja.. wiem,ze nie mam nikogo .. :o 2 miesiące będę siedzieć w domu ......:o na odbudowanie starych znajomosci nie ma co liczyć, ale jak i gdzie poznać kogoś nowego ?? :(

Gość fifififf
skoro lubi to niech narzeka:)

Gość Micheallee
Ojej nie narzekam,... po prostu nie wiem co zrobić i już.. gdzie mam kogoś poznać jak nawet nie mam paczki by jechać na imprezę :o

Gość fifififf
mowi sie ze milosc mozna spotkac wszedzie, tak samo jest ze znajomymi, wyjdz gdzie kolwiek do parku na zakupy nigdy nic nie wiadomo, a jak jestes bardzo zdesoerowana to zaczepiaj ludzi na ulicy moze ktos zgodzi sie zostac Twoim przyjacielem;)

Gość aby uruść 3eba najpierw schuść
bedziesz siedziec na kafe, czas zleci tak szybko ze sie nie obejrzysz :D

Gość Micheallee
Potwór czy ja mówię Ci ,że masz mi zapewnić rozrywkę?! Coś Ci się nie udało ... pytam gdzie mogę kogoś poznać itp .. gorzej samej .. zapisałam się na prawko :o

Gość jhgjhgyhvbhjvbhj
idz do pracy a nie marudzisz;p ja mam identycznie;) ale wczesniej nie mialam chłopaka i było jeszcze gorzej:/ wiec nie narzekam

Gość Micheallee
Potwór mam fajnych dwóch instruktorów nadawali by się na znajomych ale jak mam ich poprosić o jakiś kontakt? wstydze się;( jhgjhgyhvbhjvbhj chodze do roboty ,w salonie kosmetycznym same baby ;p

Gość fifififf
a to ty chcesz sie przyjaznic z samymi chlopami?!:)

Gość Micheallee
ciężko mi się dogadać z dziewczynami ogólnie lepiej się czuję w towarzystwie meżczyzn wcześniej mialam samych kolegów a te z pracy babki są fajne ale starsze ode mnie, po pracy idą do mężów, dzieci .. chciałabym poznać kumpli takich na piwko ;) bez żadnych flirtów itp

Gość Micheallee
No i jak wspomnialam na tym prawku są fajni instruktorzy i jak mam ich poprsic o komorke? i chyba zapisze się jeszcze na coś :o

Gość Micheallee
Nie nadaje się na żadne sporty :P no ale jak to zrobić by poznać faceta- kolege? a nie od razu amanta jakiegoś ;/ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość ukhmmm
Mialam ten sam problem ze swoją przyjaciółką...obiecywalysmy sobie, że nikt nas nie rozdzieli i takie duperele...poznała chłopaka (dzięki mnie) i szybko wszytsko się urwało, nie miala czasu na spotkania ze znajomymi, nawet ze mna, po jakimś czasie jak chlopak z nia zerwał wróciła z płaczem...gdy staralam się odbudowac przyjaźń, nagle chłopak wrócił, a ja znów w odstawke... sytuacja powtórzyła się, tylko że ja byłam już mądrzejsza...więc jeśli zdecydujesz się odnowić kontakt z dawnymi znajomymi, nie pozwól by po powrocie chłopaka sytuacja powtorzyła się... to przykre, że tak się dzieje...jak dla mnie to glupota...a nie można było poznać Twojego chlopaka ze znajomymi? pewnie teraz nie mialabys takiego problemu...:/

Gość Micheallee
ukhmmm wiem,że zrobiłam taką głupote i żałuje kiedyś nie miałam czasu na to by spokojnie cos zjesc w domu ciągle gdzieś a teraz.. :o mam jedną przyjaciółkę od serca ona pozostała,ale ja z nią nie mogę jechać np na dyskotekę bo ... chłopak jej broni !! :o nie ma tej paczki ,tych imprez.. no nie ma.. chcciałabym isc z kumplem na piwo, ehhh a ja nie mam żadnego no i super a taka pogoda jest :o

Gość Micheallee
dzięki :):* napisałam do kilku osób , może ktoś się nakusi na piwko :o jak poprosić faceta o nr tel żeby nie wyszło ,że na niego lece itp ?;o tylko chce mieć ot tak, kontakt..

Gość Micheallee
Potwór hehe dobre no ale troche się boje dorzucenia,że koleś pomyśli ,że na niego lecę i sie napalam i mi da kosza ;] haha

Gość Micheallee
odrzucenia* :P :P

Gość Micheallee
Potwór a jakbym temu mojemu instruktorkowi powiedziała ' a mogę prosić o jakiś kontakt do Ciebie' ? to nie zabrzmi idiotycznie? bo wcale mi on niepotrzebny w zasadzie jeżeli chodzi o jazdy :] tylko ,że jak odmówi to dopiero będę miała jazdy :p

Gość Micheallee
tylko że jedna taka lekcja troche kosztuje:P i nie wiadomo do którego mnie przydzielą :p