Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana postać świata

Piekna bielizna...obsesja..

Polecane posty

Gość zwariowana postać świata

Mam mega obsesje na punkcie bielizny zwlaszcza te komplety. są piękne,seksowne noi bywaja drogie...mimo wszystko uwielbiam je..zaawsze jak ide na zakupy kupic np buty...to wracam do domu nie z butami a z bielizna!

Gość world of warcraft
Wracasz z bielizna???? To po drodze po buty popuszczasz szpary?? A co sie dzieje z resztą ubrania

Gość mikaaa876
Bielizna na każdą okazję i znacznie więcej na emilosc.pl

Gość mikaaa876
w ofercie głównie bielizna z wadami i używana

Gość marta gut nagel w roxanie
ooo bielizna erotyczna -> producenci -> roxana -> czy to nie Marta Gut lub Marta Gut-Nagel ???? taak

Z rożnych firm produkujących bieliznę erotyczną polecam Krisline. Są w atrakcyjnej cenie tak więc spokojnie można ją zakupić na prezent :) Poza tym kipi seksem!! Mój facet uwielbia mnie w tych komplecikach :)

Gość sexciuszek.pl
Zachęcam do obejrzenia oferty z tego sklepu Ceny wyjątkowo niskie w porównaniu do portali aukcyjnych Sami sprawdzcie ! http://sexciuszek.pl Polecam i Zapraszam !

Gość keke

Obowiązkowo przeczytajcie - virtualo.pl/ebook/obsesja-piekna-jak-kultura-popularna-krzywdzi-dziewczynki-i-kobiety-i229466/ Dlaczego? Bo to właśnie pokazuje, co zrobiliśmy z naszym życiem. Jest to książka oparta na badaniach. Już małe dziewczynki zaczynają uważać, że są zbyt grube. Wiadomo, że takie problemy siedzą w głowach poszczególnych osób, też mam z tym problem, ale mimo wszystko warto przeczytać dla zrozumienia problemu.