Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabadabaduuuuuuuuuuu

polska służba zdrowia i jej problemy.

Polecane posty

Przedwczoraj byłam pobrać krew i babka nabiła mi strzykawą takiego sińca, że brak słów, a podczas wielokrotnego nakłuwania modliłam się jak następuje "Boże Wszechmogący - spraw by ta baba mi nie wbiła mi tej igły do...OKA!!!". A wy jakie macie doświadczenia? :(

piszcie śmiało - anonimowość gwarantowana przecież.

up

Odnośnie bab- Dziś jestem w sklepie i małe dziecko z 3 latka cały czas mówiło do babci chyba tak "BABO tak mi to albo BABO kup mi tamto". Na miejscu tej babcie przywaliłabym tego smarkaczowi w pewną część ciała. Zresztą było nieznośne ogólnie, grzebało we wszystkich artykułach i to BABO - jakby wiedźmą jakąś była. Straszne chyba, nie? :(

Ten mały był jak dziecko Rosemary jakieś. Mam nadzieję, że mi się dziś śnić nie będzie. :(

No wiecie - sama własnym uszom nie wierzyłam. nie mam do czynienia z takimi dzieciami , ale to było straszne. UFOK - pomyślałam :(. A do mnie - Posuń się pani bo chce tu zobaczyć to czy tamto. Zaraz się też odsunęłam żeby mnie nie ukłuło jakąś szpilą :( Coś okropnego. Ale ta babcia oczywiście nie zwróciła mu uwagi, że nie jest babą. Pomyślałam sobie coś w tym momencie, ale nie mogę napisać co...

Najgorsze było to, że to dziecko miało z 3 latka. No 3 bo coś tam ta jego baba gadała i 3 latka. Ale reszty lepiej nie znać. Co to będzie za 2 latka. jak ono w wieku 3 latek wybierało wszystko to, co nie miało. Brrrrrrrrr... oby mnie dziś nie goniło z nożem w czasie snu...