Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Basia

Mój chłopak woli wojsko niż mnie

Polecane posty

Gość Smutna Basia

Jestem z Moim facetem już 2 lata ... Oboje skończylismy w tym roku szkołę średnią ...Jednak ja zamierzam dalej się uczyć - mój ukochany nie ... No i tu zaczyna się problem :( Chcą mi Go do wojska wziać a mój chłopak z uśmiechem chce iść:( Z tego co mi wiadomo,wojsko obowiązkowe jest tylko do grudnia tego roku ,natomiast póżniej będzie już tylko zawodowe ! Więc namawiam swojego chłopaka,żeby coś sobie załatwił na ten czas ,jakąś szkołe,żeby tylko nie szedł do woja na 9 miesięcy :( Bo ja nie chcę takiej rozłąki :( Natomiast mój chłopak strasznie chce iść ;/ Mówi ,że idzie ,bo chce to mieć już za sobą :( Wg mnie On dziwnie postępuje :( Przecież,gdyby mnie tak naprawdę mocno kochał ( jak mi to mówi) ,to by robił wszystko ,żeby się nie rozstawać ze mną :( Tak jak robią moi koledzy - łatwią szkoły,byle z dziewczyną się nie rozstawać,bo będą tęsknić :( A mój chłopak bardzo chce iść do wojska :( Powiedziałam mu ,że jak pójdzie,to będzie koniec :( Co o tym myślicie :(??

a moze on marzyl o wojsku:o? nie pomyslalas ot ym ze cos moze mus ie podobac:o? ze on moze czegos chciec?czy wszystko musi si e krecic wokol ciebie to ze ty rezygnujesz ze swojego zycia to twoja sprawaa le on nie musi tego robic nie zachowujs ie jak 5 letnia gowniara

Gość Smutna Basia
pain au chocolat - no masz racje :( tak ,on marzy o wojsku :( i nawet o Iraku :( bo mówi ,że ,. dużą kase się zarabia'' :( ale kurczę ... jak się już z kimś jest .. to się myśli o tej drugiej osobie :( i nie chce rozłąki :( wiem po sobie :( dlatego boli mnie jego zachowanie :( że on ciągle żyje ,,Ja i Ty;;a nie ,My '':(

Gość anitkaaa
"jak się już z kimś jest .. to się myśli o tej drugiej osobie " - no wlasnie, to Ty tez pomysl o nim.

Gość Wrom
Dla niektórych facetów kobieta nigdy nie bedzie ważniejsza od możliwości posiadania broni i jej używania.

zwiazek to kompromis z twojej strony nie widzy kompromisu tylko szantazem go przekonywac bededziesz ty myslisz ze na faceta to dziala? on bedzie robil co chce chocbys na rzesach stawała a jak bedziesz takie zagrywki robila to cie tylkow dupe kopnie jezeli lubisz miec faceta na wlasnosc to musisz sobie pantofla poszukac

Gość *Beta***
to nie prawda, że chłopcy nie idą do wojska, bo tak strasznie chcą być ze swoimi dziewczynami ;-) Dla mnie to śmieszne wytłumaczenie. Normalnie boją się, bo wojsko to pewien obowiązek! Wydaje mi się, że Twój chłopak myśli rozsądnie. Skoro nie chce iść na studia, to wojsko i wyjazd na misje jest dobrym rozwiązaniem. A i sprawdzicie się podczas tej rozłąki ;-)