Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika****a

Kocham go bardzo a on nie chce mnie znać

Polecane posty

twoj chlopak odbil kiedys temu koledze dziewczyne, on sie kolo ciebie krecil, krecil, az wykrecil. Cos mi to wglada na taki maly odwet z jego strony. Ten kumpel wiedzial, ze nie jest w twoim typie i ze zalezy ci na twoim facecie, wiec poczekal az bedziesz pijana i wykorzystal sytuacje, a ty mu na to pozwolilas. Ponies konsekwencje i daj sobie spokoj. Tym bardziej, ze koles cie uderzyl, a nie mial prawa, to chyba powinno ci dac do myslenia!!

Gość Pati0611
wyrządziłaś mu wielką krzywdę,przeproś Go po raz kolejny Udowodnij mu,że na prawdę Go kochasz,a jak będzie to syzyfowa praca to jak masz choć trochę w sobie godności i dumy to odpuść sobie i zapomnij. Nie widzę w tej sytuacji żadnego skutecznego wyjścia.

Gość Kika00
Właśnie!najlepiej powiedziec zeby sie zapomniałoo nim!hahaha JAcy wy niektórzy chamscy jesteście,ażmi was żal jest norlanie! Dziewczyna sie tutaj chce wygadac a wy jej jeszcze dopie*****cie!WEź się dziewczyno nie przejmuj tymi kmiotami wszyskimi. Moze napisz list, wtedy bedzie musiał go przeczytac bo bedzie ciekawy co w nim pisze,i wtedy mu wszystko wytłumacz, ze bardzo go kochasz, ze to dla cb nic nie znaczyło,ze ten koles wykorzystał sytuacje, nie wiem...napisz ze zrobiłabys dla niego wszystko!i nawijaj co tylko ci przyjdzie do głowy jesli ci nie wybaczy to chyba wcalemu na tobie tak nie zależało... 3maj sie;)

Gość pati0611
a co ma latać za nim ?! skoro powiedział,że nie chce jej widzieć to nie chcę.Będzie już uważał,za opentaną. My doradzamy jej ,a nie Tobie. ;) Zrobi tak jak jej serce dyktuuje.

Gość TwistedMetal
monika jestes szmatą i tyle , nie wiesz ze jhak suka nieda pies nie wezmie ? pewnie bylas taka łatwa po alkoholu albo chcialas poczuc przez chwile przyjemnosc, ........taka jest dzisiejsz a młodież wlasnei ...........ku@3wa dac wam młodym alkohol i juz łatwe jestescie , wiesz ja bym ci glanem w ryj strzelil na miejscu twojego chłopaka . a teraz ciepr płacz i dobrze ci tak , Moze sie nauczycie w koncu czegos , ......

Gość maragara
Jest takie powiedzenie .. Su*a nie da pies nie weźmie .