Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak uratować to ciasto

jak mam je uratowac??

Polecane posty

Gość jak uratować to ciasto

Chcialam zrobic biszkopt z galaretka :( zrobilam biszkopt, wylozylam truskawki i mi cala galaretka przeciekla przed blaszke :(:(:( Jak moge ot urotwac??????? myslalam o takiej piance, jak ją ise robi????????plissssssssss

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość I warto
Możesz zalać nową galaretką, mocno stężoną, ale i tak ciasto będzie za mokre. Raczej zjedz je sama, a zrób nowe. Albo z humorem podaj "ciasto w płynie". Galaretkę wylewa się, jak jest już prawie stała. Dla wyrównania na cieście można potem wierzch "pogłaskać" gorącą łyżką, to się nierówności zniweluje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak uratować to ciasto
nie no nie bede jadala sama bo to na urodziny dla mojego skarba :( no coz, zrobie ta piankę ze smietany i galaretki i tak sprobuje :( a ciasto bedzie na pewno bardzo mokre??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×