Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe ze jestem w

czy to mozliwe ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość pimpiliki
Wynocha pedaly!

Ale gumka może czasami pęknąć. Bardzo rzadko, ale się ludziom zdarza. A wtedy też niektóre dziewuchy panikują. Ciekawe, że faceci jakoś nie piszą nic na ten temat na forach? :P

Gość holahola
no cóż to ja Was już opuszczę w ten piątkowy wieczór i idę, przygotować się do wieczornych igraszek cielesnych z mężem;)

no właśnie, przecież to nie facet będzie przez 9 mies chodził w ciąży, dlatego to kobiety przejmują się bardziej

Jeden podobno już jest. Chociaż wcześniej to była kobieta. Ale kobieta tej ciąży sama sobie nie zafundowała - musiał pomagać jej facet (świadomie lub nie). I w ciąży to oni są OBOJE. A raczej powinni, bo zazwyczaj facet ma to gdzieś. :(

no właśnie mają to gdzieś... Więc czasem trudno się dziwić dziewczynom które zakładają takie topici jak ten

Gość Pytajacy zapytajnik
WSZYSTKIE KOBIETY TO TEPE SUKI

Ale można też się dziwić tym właśnie dziewczynom, że się w ogóle związały z takimi palantami. :(

I w dodatku że uprawiają z tymi palantami seks (nie zabezpieczając się dostatecznie).

Mam nawet taki T-shirt z napisem "MOJA DZIEWCZYNA JEST KOSMITKĄ", którą dostałem od niej na Walentynki rok temu i który noszę z dumą. :)

Normalnie kosmitka, bo ona ma np. orgazm od samego lizania skóry na ramieniu. Wiem że nikt w to nie uwierzy - ja też pewnie bym w to nie uwierzył, ale tak jest. :)