Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no powiedzcie ladnie prosze

jaki prezent dlla chrzesniaczki na roczek

Polecane posty

he? taki do 60-70 zl

bo ja myślałam o wibratorze he?

niezly podszyw :D jak na kogos kto nie ma odwagi wystapic pod wlasnym nickiem :classic_cool:

Gość kocyk albo zabawka jakaś dla
roczniaka a jak troche dołożysz to rowerek - super sprawa :)

Gość Dejssi
teraz podszyw bo ci głupio ze nikt nie odpowiada :classic_cool: a tak serio to zapytaj rodziców małej albo kup jakiś ciuszek zabawki itp:)

chodzik, ( to tylko tylko przyklady ) http://www.kmart.com/shc/s/p_10151_10104_9990000004891211P?mv=cf&vName=Baby&cName=Gear&sbf=Brand&sbv=Fisher-Price \"plac zabaw \" http://www.kmart.com/shc/s/p_10151_10104_9990000029876112P?mv=cf&vName=Baby&cName=Gear&sbf=Brand&sbv=Fisher-Price ksiazeczki, ubranka, zabawki, miseczki albo kubki i misiek wpakowany do duzych taczek dla dzieci, takich co mozna ciagnac za soba jakas zabawka edukacyjna cos do pokoju moze potrzeba - spytaj

dzieki :) ale tak sie sklada ze ona to wszystko juz ma - lacznie z rowerkiem :)

A moze taki samochodzik, ze dzieciak siada i sie nozkami odpycha? U mnie pod blokiem codziennie bachory zapiepszaja w tych samochodzikach.

bo dzieci lubia cos ciagnac, nie chodzi mi o takie zwykle taczki, tylko taki jakby wozek, co mozna do srodka cos wlozyc i ciagnac za soba...ja nie wiem na czym to polega, ale zaraz po "opanowaniu" chodzenia dzieci maja potrzebe ciagniecia czegos :) skoro wszystko ma to idz kup wlasnie taki wozko-samochodo-taczki, ladny zestaw misecza+kubek+lyzeczka+widelec, jakas ladna ksiazeczka najlepiej zeby sie w niej cos ruszalo , pluszowego miska a, z 2 zabawki , moze jakias lalke albo klocki ze zwierzatkami, koniecznie zapakuj kazda rzecz oddzielnie w jasnokolorowy papier , wpakuj do tego wozko-czegos i zawiez tak malej, bedzie miec zabawe, ze moze rozdzielac papier , wkladac i wyjmowac rzeczy z wozko-czegos a do tego bedzie duuuuzo rzeczy w srodku....to typowo-dziecinny prezent ..... a zabawek nigdy za malo :)

dzieki wielkie :) :) :)

Gość kto wie czy
no wlasnie mam ten sam problem i zastanawiam sie co kupic dziewczynce- rowerek ma, chodzik, krzeselko no poprostu wszystko ma i mam problem:O

ja swojej kupilam zlote kolczyki, co prawda nie przydane na teraz,ale beda na pozniej:)

ja swojej na roczek kupiłam wieeeeelką przytulankę - misia... jest to fajna sprawa, bo Mała będzie mogła z teraz z niej korzystać, a może w przyszłości będzie to fajna pamiątką

Gość adgjlkh
świnkowa ciekawe masz pomysły:)

bo bylam na pierwszych urodzinach malucha, ktory ma wszytsko co mozan sobie tylko wymarzyc ..... nie ma rzeczy, ktorej to dziecko nie mialoby w domu i mialam straszny problem, wiec powmyslalam, ze z zabawkami i zasadami rozwoju psycho-motorycznego nie mozna zle trafic :)