Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam_samotny.

Czy sa kobiety, które nie chca mieć dzieci?

Polecane posty

Gość Adam_samotny.

Zakonczyłem już wiele związków, wszystkie były bardzo udane. Rozstawalismy sie zawsze w zgodzie. Po prostu nie chcialem miec dzieci, te pieluchy, zmarnowany czas itp itd. To nas zawsze różniło. Niestety na swojej drodze nie spotkalem jeszcze kobiety, ktora by nie chciala dzieci. Sa takie wogole?

Gość ja nie chcę być matką
ja jestem. I martwię się, że nie znajdę faceta, który będzie miała przekonania takie jak ja. Dla większości dzieci to priorytet, a ja cenię sobie swobodę.

nie chciałam 10 lat temu, nie chciałam 5 lat temu ani rok temu, nie chce teraz i nie chce miec w przyszlosci. Mam 28 lat i meza, ktory na szczescie mysli tak samo.

Gość gizelll.kat
mam ten sam problem kobiety bardzo czesto, a co tam ZAWSZE na poczatku pytaja o dzieci zawsze ściemniam, bo przecież jak powiem, że nie chce niańczyć jej dzieci to przecież nie będzie bliskiego spotkania z bobrem

Gość ZONDIRZ STARY
JW.

Gość są takie kobiety
np. ja niestety dla Ciebie autorze, jestem w TOTALNEJ mniejszości. nie znam osobiście drugiej takiej, ba takie założenie życiowe kompletnie nie mieści się w ich światopoglądzie :(