Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolajna211

JA Z MAŁYM ZAPYTANIEM

Polecane posty

Gość Karolajna211
Ale my sie znamy z pracy, bo on jest nowym pracownikiem od 3 miesiecy. NIe ma dziewczyny i cos miedzy nami iskrzy. Widze to w jego spojrzeniu, zachowaniu. Ale on jest troche niesmialy, bo czesto spuszcza wzrok. Kilka razy powiedzial mi komplementy z ktorych wnioskuje ze nie jestem mu obojetna. Sama sie do niego czesto usmiecham, zagaduje, wysylam sygnaly ze mi sie podoba. Jak myslisz czy taka akcja z pocalunkiem to nie jest przesada? Dodam ,ze nie chodzi mi o jakis glebszy pocalunek tylko musniecie. Co o tym myslisz ?

Gość pokretlo
wiesz co nie wiem ;] bo to jest tak, ze z tymi niesmialysmy to czasami trzeba tak powoli, ale czasami to wlasnie wziac sie za wszystko skoro on niesmialy, a 3 miesiace to juz troche czasu, wiec ja radze dzialac tylko teraz jak z tym pocalunkiem, jezeli tylko takie cmokniecie i oczywiscie popatrzenie po nim prosto w oczy, to tak slodko wyjdzie, jezeli taki namienty pocalunek, to wiesz glupio jak sie nie zgracie, go zatka i nie odwzajemni, ale jezeli wszytsko by wyszlo, to to by bylo takie kuszace, mysle ze jakby sie nie stalo to nie bedzie mogl przestac o tobie myslec, jezeli tylko potem bedziesz umiala sie odpowiednio zachowac na wszelki wypadek upewnij sie na 1000000000% ze nie ma dziewczyny :D

Gość pokretlo
sorki zle przeczytalam, zrozumialam ze tobie nie chodzi o takie zwykle musniecie wiesz jezeli juz to zrobisz to chcilabym zebys tak troche zwolnila, troszke go olala, ale tak nie do konca, jak bedzie patrzec to tez spuszczaj wzrok ale nie zawsze, czasem sie zapatrz i usmiechnij, po tym co zrobisz musisz zrobic sie troche obojetna

Gość Karolajna211
Nie ma na sto procent dziewczyny. Tylko, ze nie wiem jak potem sie zachowac. Co mi radzisz? Byc bardziej tajemnicza i specjalnie go unikać, czy bardzej do niego byc otwarta? Jaka obrac taktyke? A chodzi mi tylko o delikatne musniecie wargami... Jest on niesmialy i wrazliwy dlatego nie chce przesadzac ;) Ale miedzy nami nie iskrzy od 3 miesiecy tylko moze tak od miesiaca, a od 3 miesiecy sie znamy tylko ;)

Gość Karolajna211
Czyli byc troche obojetna ? OK, tylko ze co ma to na celu. Oczywiscie zrobie tak jak radzisz, ale jak myslisz jakie odczucia w nim zostana wywolane jak troche sie zoobojętnię na niego po tym pocalunku ?

Gość pokretlo
kurde zrob to!!! juz sobie to wyobrazam, zlapiesz go i musniesz a potem popatrz przez chwile w oczy ale tak niewinnie slodko i lekko, leciutko sie usmiechnij no i mysle wlasnie zebys go pounikala, taka obojetna, ale nie caly czas, czasami po prostu nie zwracaj uwagi, spuszczaj wzrok, potem sie usmiechnij, musisz mu pozwolic zatesknic, pomyslec o tobie, jezeli teraz nie ma nikogo na oku, to jestem pewna ze przed snem bedzie myslal o tobie

Gość pokretlo
kazdemu to zawsze powiem ze olewka jest najlepsza!!! ale w twoim przypadku nie przesadz, bo pomysli ze sie wystraszylas, ze tego nie chcialas i ze zalujesz, wiesz usmiechaj sie do niego ale tak wstydliwie,troszke unikaj, nie zagadauj za bardzo, niech widzi ze sie rumienisz ze jak patrzycie na siebie albo stoicie obok siebie to myslisz o tym pocalunku

Gość Karolajna211
No wlasnie z tego co slyszalam (bo zrobilam wywiad srodowiskowy hehe) nie ma nikogo na oku w tym momencie, no chyba że mnie ;) Wiesz, chyba zrobie to, raz kozie smierc i dokladnie tak jak mowisz. Zaskocze go podchodzac do niego ciut blizej , obejme delikatnie i musnę swoimi ustami jego usta, potem spojrze w oczy i troszke sie usmiechne :) tez sobie to wyobrazam i na pewno wyjdzie to slodko ;) Wiesz, najbardziej boje sie odrzucenia, albo tego, ze on bedzie po tym sie bardziej mnie wstydzil, bo tez tak moze byc. Dodam tylko, ze jestem dosc ladna i atrakcyjna kobieta, wiec jesli chodzi o wyglad na pewno go tym nie ,,zniechecam" ;)

Gość pokretlo
zrob to!!! kurde ale musisz mi potem napisac jak bylo, tez bym sie bala odrzucenia, ale po mojemu raz kozie smierc, trzeba ryzykowac, ja sie nie pierdole i czesto pierwsza wychodze z inicjatywa, mowie wprost, ale wiem ja to robic:D jeszcze mnie nie odrzucono:D rozumiem ze sie boisz i bedziesz teraz miala duzo watpliwosci, ale to moze akurat i doda mu odwagi, jezeli nie to trudno, bedziesz wiedziala ze probowalas

Gość Karolajna211
Wlasnie porusze ten temat wstydu. Boje sie ze bedzie sie wstydzil po tym ,,incydencie" mnie. Juz teraz nie grzeszy pewnoscia siebie w stosunku do mnie a co dopiero po takim czyms. Czy moze bedzie inaczej i wlasnie otworzy sie na mnie bardziej? Ciezko to rozgryzc. Wiem jedno, ze ten facet diabelsko mnie kreci i chce go zdobyc :)

Gość pokretlo
no ale gdzie zamierzasz to zrobic? a jak juz go pocalujesz to co wtedy? odwrocisz sie i pojdziesz? czy bedziesz czekac na reakcje ?

Gość Karolajna211
Hmmm ale co zrobic jak on mnie odepchnie ? Jak sie zachowac ? Moze obrocic to w zart jakos , ze nie chcialam, albo przeprosic i odejsc i unikac go jak ognia ?

Gość Karolajna211
Usmiechne sie i powiem ze musze isc ;) I kocim ruchem odejde :) A planuje to zrobic w pewnym zakatku odludnym w pracy bo nigdzie indziej nie mam z nim kontaktu. A jak on kogos poznal teraz przez weekend? Kurde tyle mam niepewnosci jeszcze, ale czuje ze i tak zaryzykuje :D

Gość pokretlo
no i ja nie mam pojecia jak sie zachowa, miejmy nadzieje ze sie nie wyprowadzi i nie zmieni pracy :D:D kurde wstydzilby sie ciebie? nie wiem, chyba takie by juz nie byl, to by bylo troche dziecinne

Gość pokretlo
jezeli odepchnie to powiedz "przepraszam" i odejdz, tyle

Gość pokretlo
ryzykuj!!! jestem za!! no i wtedy odejdz, ale pamietaj idz z glowa podniesiona do gory, masz byc z siebie dumna, no wtedy rob juz tak jak pisalam, niech wie ze non stop o tym myslisz i ze sie zaawstydzasz przy nim, ale badz radosna i ismiechnieta tak jakby sie cos wydarzylo w twoim zyciu :D

Gość Karolajna211
Ale on jest na prawde niesmialym facetem ;) Moze nie jakos przesadnie, ale za duzo pewnosci siebie to on nie ma w stosunku do kobiet. Moze ma jakies urazy do nich, jakies przykre doswiadczenia, cos ktoras mu powiedziala ? On ogolnie jest bardzo przystojny i ma swietny charakter, dlatego musze juz dzialac, poniewaz w kazdej chwili jakas moze go ,,sprzatnac: mi sprzed nosa :) Tym bardziej ze WIDZE ze podoba sie kobietom.

Gość pokretlo
no i taka obojetna badz, facet powinien ci dziekowac, jest niesmialy a ty mu pomoglas, zrobilas pierwszy krok, pora na niego

Gość pokretlo
moze faktycznie ktoras go skrzywdzila dzialaj dzialaj dzialaj, bedziesz wiedziala co i jak tylko mam prosbe dodaj ten temt do ulubionych i ja dodam, zebysmy mialy kontakt bo chcialbym wiedziec co i jak :D

Gość Karolajna211
A teraz mam inne pytanko myslisz ze ,,zalotny" usmiech jakim go obdarowuje bardzo czesto tez ma jakies znaczenie? Jak myslisz co on sobie wtedy mysli, czy mu to sprawia jakas radoche ;) WLasciwie od miesiaca glownie stawiam na usmiech, spojrzenie i fajna gadke, ale czuje ze to juz za malo :) Ze trzeba sie ruszyc z miejsca :)

Gość Karolajna211
Juz dodalam do ulubionych i napisze jak cos sie bedzie dzialo. Jezeli nic nie napisalam to znaczy ze sie nie wydarzylo nic. Ale czekaj cierpliwie i zagladaj na wątek , bo jak tylko to sie stanie to napisze ze szczegolami :) Moze to nawet potrwac tydzien az bedzie ,,okazja" na wykonanie mojej akcji :D

Gość pokretlo
ja jako baba to za spojrzenie byalm taka happy ze od razu bieglam do kolezanek i przezywalam, mysle ze on moze podejrzewac ze cos do niego czujesz, tez pewnie zdaje sobie sprawe ze cos iskrzy miedzy wami

Gość pokretlo
bede zagladac codziennie!! :D ale radoche mam, mam nadzieje ze bedzie dobrze i ze szybko bedzie okazja, chociaz pewnie tak to zaplanowalysmy ze na zlosc teraz nie bedzie okazji :) ale mozesz pisac jak tam miedzy wami, co ogolnie slychac

Gość Karolajna211
Hmmm no i o to chodzi :) Bo to nie jest zwykly usmiech jakim obdarowuje np kolezanki :) To jest moj usmiech nr 1 ktorym sie usmiecham wlasnie do facetow ktorzy mi sie podobaja :) Nie jednemu zawrocilam nim w glowie :D Hehe a wiec mysle, ze on czuje, ze ja cos do niego czuje. OKI ja spadam juz spac , dziekuje bardzo bardzo za rozmowe, bardzo mi pomoglas kochana :) Albo mam pomysl podaj mi maila i tam napisze o przebiegu mojej akcji :)

Gość Karolajna211
z tym mailem bedzie lepiej, niech watek zejdzie na dół forum bo moze on zaglada na kafeterie i to przeczyta hehe :) Mam pytanko jeszcze z jakiego wojewodztwa jestes ?

Gość pokretlo
hehe nie ma sprawy, teraz przezywam to razem z toba :) :* spoczko pisz na maila, bede czekac, tylko nie zapomnij o mnie !! :]] ewee6@o2.pl trzymaj sie papa:*:* kolorowych

Gość pokretlo
tez sie zawsze boje o te moje tematy;]] jestem z lubelskiego

Gość pokretlo
tez sie zawsze boje o te moje tematy;]] jestem z lubelskiego

Gość Karolajna211
OKI Zapisalam maila :) Bede pisac regularnie do Ciebie i prosic o rady :) BUZKA KOCHANA i dobranoc :*****