Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda FF

Totalna zmiana całej twarzy - u kogo?

Polecane posty

Gość Jagoda FF

Jaki chirurg zmieniłby mi całą twarz nie do poznania? Zastanawiaałam się nad tym i myśle, że potrzebny będzie nie tylko chirurg plastyk ale też chirurg szczękowo-twarzowy i na koniec dermatolog estetyczny. Znacie kogoś dobrego? CHcę zmienić wszystko w twarzy, kształt oczy, nos już mam, zmniejszyć odległość miedzy nosem a ustami, powiększyć znacznie usta i wymodelowac ich kształt, zmniejszyć brodę i odessać podbródek, spiłować kości żuchwy , wstawić implanty policzków, endoskopowo podnieść brwi i obniżyć czoło. Nie wiem co jeszcze byłoby potrzebne. Nie wiem do kogo najpierw się z tym zwrócić. POmożcie proszę. Zależy mi, żeby twarz zmieniła się nie do poznania.

Gość Jagoda FF
Czy nikt nie pomoże..?? :(

Gość Kasieńka 666
Pomoże... psychiatra.

Gość nie ma tu nic śmiesznego
Witam! psychiatra? może psycholog. Jeżeli kobieta czuje się źle w swoim ciele, nie akceptuje twarzy to czemu nie może jej zmienić? Zmiana twarzy cholernie drogo może kosztować. Potrzebny Ci będzie psycholog, który wyda orzeczenie, że nie akceptujesz swojej twarzy, masz przez nią złe samopoczucie, depresję i brak chcęci do życia. Dzięki temu orzeczeniu będziesz mogła zoperować się za darmo. Powodzenia! :)

Gość Jagoda FF
Ale mi zaden psycholog nie wypisze nic takiego... wiem bo byłam. Nie mam zniekształcen czy blizn tylko po prostu mam zwyczajnie brzydką twarz. Wiem ze to moze byc drogie ale poradze sobie. Najwazniejsze znalezc specjaliste...pomozcie mi znalezc...bo napewno sam chirurg plastyk nie wystarczy.

Gość siemanko..
daj fotkę swojej twarzy, może problem leży w twojej psychice. Przejżyj to www.chirurgia-ortognatyczna.pl

Gość Jagoda FF
Dziekuje bardzo za stronke, nie wiedziałam właśnie jak fachowo nazywa się ten rodzaj chirurgii. Przejrzę sobie to teraz. A fotki nie dam, bron Boze.. jeszcze sie tu znajdzie ktos znajomy i dopiero bedzie ubaw. Juz dosc mam upokorzen.

Gość Jagoda FF
Napisałam maile do tych doktorow zobaczymy co odpiszą...

Gość siemanko..
chcesz o Tym porozmawiać? może podasz gg? :)

Gość siemanko..
albo odezwij się do mnie GG 10677578 :)