Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z a g u b i o n y

Szukam przyjaciółki 35-40 Radom

Polecane posty

Witam ponownie wszystkich na moim topiku Nie bardzo widzę sens pisania czegokolwiek tutaj. Odzew na mój anons był oczywiście zerowy, natomiast duża grupa analityków kafeteryjnych zaczęła analizować każde moje słowo pod kątem czy może być prawdziwe czy nie. Dowiedziałem się też że dla kobiet z Kafe wygląd nie jest ważny liczy się tylko zawartość. OK. Dla mnie liczy się wygląd, nie wyobrażam sobie związku z osobą która mnie nie pociąga. Natomiast intelekt jest nie mniej ważny. Dużo rzeczy jest ważnych, i trudno jest zrobić jakiś sztywny szablon przy doborze partnera Seeni -----> średnio przystojny wg mnie znaczy \"średnio\" a nie \"kiepsko wyglądający\" 20 lat temu napisał bym \"przystojny\" a teraz napisałem \"średnio\" - nie chcę aby się ktoś mocno rozczarował przy spotkaniu. ksieżycowewłosy --> zgadzam się z tobą w 100%. Nic dodać nic ująć Jednak niewiarygodne dla mnie jest że ogłoszenie bez zdjęcia spowodowało czyjeś zainteresowanie - ja też miałem profil bez zdjęcia na jednym portalu aby sprawdzić czy mój wygląd ma wpływ i nie zauważyłem zwiększonego zainteresowania. Kobiety zwykle nie odpowiadały na maile z profilu bez zdjęcia. Więc on może coś ciekawego tam napisał że zrobił się taki ruch wokół niego Nie napisałem dlaczego się rozwodzę bo to nie jest temat do publicznej oceny. Jeżeli ktoś jest zainteresowany znajomością ze mną to wszystkiego się dowie w bezpośredniej rozmowie. Mogę tylko dodać że rozwód jest z winy żony. Zresztą.....im więcej bym napisał tym więcej wron by się zleciało i zaczęłyby dziobać. Nie lubię tego. Ja nigdy nie odważyłbym się kogoś oceniać publicznie na podstawie kilku przeczytanych zdań. Nawet nie wchodziłbym na ten portal - mam znacznie ciekawsze zajęcia. Tymczasem są osoby które prawdopodobnie żyją tym co się tu dzieje i udział w dyskusji głupiej/mądrej obrażanie, ocenianie jest dla nich częścią życia. Cóż - współczuję. Życzę wszystkim miłej nocki :-)

Gość napisz do mnie
claudia73@live.se

zagubiony, dzięki i Tobie też miłej nocki i powodzenia;-) komiczne, przechwyciłeś moje myśli, dzięki...a z tym rozregulowaniem mam podobnie...i pewnie gdyby nie awaria elektryczności u mnie w bloku , też bym skrobała na kafe:-)/niestety bateria w laptopie bez wspomagania prawie zdechła... pozdrawiam i dobranoc🖐️

Zagubiony>>>oczywiście na kafe można rozmawiać, lecz nie pisać o swoich bardzo prywatnych sprawach....najlepiej rozmawia się na privie. Pozdrawiam.

Gość ksieżycowewłosy
Ten znajomy o którym wspomniałam-,rzeczywiscie pięknie o sobie napisał-znam go i wiem ze ma do tego dar,dlatego własnie był taki odzew. Jakis czas temu moja przyjaciółka,która samotnie wychowuje dziecko,dała swoje ogloszenie -chyba do sympatii...cóś była bardzo niemile zaskoczona-miała oferty ale panowie jednoznacznie sugerowali "miła zabawę"...powiedziała ze przenigdy nie bedzie sobie juz tym zawracała głowę. Wielka szkoda,że ona nie jest z Radomia-wspaniała osoba ma 30 lat jest bardzo miła,niesamowicie wrażliwa i ładna...jest samotna i nieszczesliwa-wiem bo mam codziennie kontakt z nią....Zawsze preferowała starszych mezczyzn od siebie,niestety trafiała na "fatalne" przypadki.....co za zycie... Pozdrawiam