Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z a g u b i o n y

Szukam przyjaciółki 35-40 Radom

Polecane posty

Jeżeli wygląd nie ma znaczenia, to nawiązywalibyśmy znajomości z ludźmi w różnym wieku - z dziećmi, z osobami w podeszłym wieku ale tak nikt nie robi - szukamy zawsze rówieśników z tendencją że facet szuka zwykle nieco młodszej i takiej która mi się podoba Nie wiem co w tym dziwnego? Czy mam szukać kobiety która mi się nie podoba?

Gość to podejrzany typ
powiedz szczerze ze modej dupy szukasz zamiast snuc te farmazony. i tak ci nit nie wierzy. zalosny jestes.

Gość ...*
"Czy mam szukać kobiety która mi się nie podoba?" no a piszesz "Szukam przyjaciółki 35-40 " dla mnie akurat jeśli chodzi o przyjaźń nie interesuje ani wiek ani wygląd :) dla mnie ważne jest jaki jest człowiek.

Gość ...*
"Napisałem wszystko jasno chyba?" to dobrze, że napisałeś CHYBA :) i wychodzi, że nie dla wszystkich jest jasne więc warto precyzyjnie określić ...no i co ty rozumiesz pod pojęciem przyjaźń... Spotkać się przy kawie można i pogadać można też..jeśli rzeczywiście interesuje cię wypicie kawy i pogadanie.

moja mama zawsze mi powtarzała że urodą zupy nie okrasisz...i radziła abym szukała dobrego serca w mężczyźnie i rozumu....z facetami widać jest inaczej, fakt, jesteście wzrokowcami..ale wygląd czasem nic nie znaczy, ładna buzia, zgrabna figura to tylko opakowanie...nie zawsze zawartość jest równie interesująca,a kobiety wszystkie są piękne..tylko niektóre nie wiedzą jak dbać o siebie...piękność można wypracować ..z rozumem gorzej...

Gość ...*
"No i w tym się właśnie różnimy mnie interesuje wiek i wygląd" no i trzeba wziąć pod uwagę...że upodobania mamy różne. W takim przypadku moim zdaniem warto przejść się po ulicy, zajrzeć na wystawę (akurat jest w Wojewódzkiej Bibliotece) wejść do Teatralnej, do parku...no i szukać a gdy znajdziesz tę która ci się podoba zaproponować kawę. Powodzenia :)

Chloe* -----> zgadza się że z zawartością bywa różnie Ale to jest proste do zweryfikowania na pierwszym spotkaniu Czy choćby przy korespondencji mailowej można sporo się dowiedzieć. Nie napisałem nigdzie że pozostałe rzeczy są dla mnie bez znaczenia. Napisałem że uroda jest dla mnie ważna, co wywołało powszechne oburzenie. Przecież kobiety też szukają przystojnego faceta, a nie "jakiegokolwiek" Nad czym tu dyskutować?

Gość ...*
" Przecież kobiety też szukają przystojnego faceta, a nie "jakiegokolwiek" Nad czym tu dyskutować?" Kobiety zainteresowane są mężczyznami...a nie wszyscy nimi są. :)

Gość o kurna...
Ty zagubiony Ty naprawdę jesteś zagubiony powszechne oburzenie wywołało nei to ze uroda jest dla ciebie ważna, tylko, że szukasz PRZYJAŹNI - a tu uroda ma się jak piernik do wiatraka omg, nawet "zobaczać" bym Cię nie musiała... II sort mi wystarczył jakąż wrażliwość trzeba mieć zeby o ludziach tak mówić :(

Gość o kurna...
nie prościej powiedzieć, że szukasz ciała do zaspokojenia żądz? wtedy obie strony wiedzą w co się ładują...

Gość Madziara.
zagubiony, spotkajmy sie na Żeromskiego pod fontannami jutro o 11, będę miała różowa bluzkę, znajdź mnie:) poda mi sie to jak piszesz:) pozdrawiam, do zobaczenia!

Gość Madiara.
a kiedy będziesz w Radomiu?

\"ale wygląd czasem nic nie znaczy, ładna buzia, zgrabna figura to tylko opakowanie...nie zawsze zawartość jest równie interesująca,a kobiety wszystkie są piękne..tylko niektóre nie wiedzą jak dbać o siebie...piękność można wypracować ..z rozumem gorzej...\" Chloe To co piszesz, jest w jakimś tam stopniu prawdziwe, lecz... ;) zawsze sie pytam - czemu mam się turbować dylematem, czy mieć kobiete inteligentną o bogatym wnętrzu czy piękną, skoro mogę mieć spełniającą obydwa te warunki? Jeśli traktujesz związek przyszłościowo, musisz mieć partnera, ktory pociąga Cie fizycznie... w innym przypadku, sami doprowadzamy do sytuacji tragicznej, w ktorej po pewnym czasie kochasz umysł partnera, kochasz to jakim jest czlowiekiem... ale majtki spadają Ci na widok Pana zdisia z sąsiedztwa... oczywiscie zalezy to od temperamentu, ale poczytaj to forum.... szukanie partnera z założeniem, iż wygląd nie ma znaczenia, jest jakąś kwalifikowaną formą desperacji... szukasz atrakcyjnego partnera bo cenisz samego siebie - takie założenie powinnas przyjąć... ja dużo wymagam, bo i duzo daje... nie potrzebna mi partnerka, ktora chce, za przeproszeniem, byle kogo... To moje podejscie oczywiscie :) Czy wszystkie kobiety są piękne? :) Wybacz lecz to frazes i mozna dopisac \"tylko wina czasem brak\"... wyłączając przypadki kompletnie aseksualne, to co najmniej połowa kobiet wyznaje zasade \"jakiegoś mnie panie boze stworzyl, takiego mnie teraz masz\" czyli - zadnej pracy nad sobą, zadnej dbalości o swą atrakcyjność.. do tego dopisujemy ich kolejny frazes ktory owtarzaja jak mantre - czyli \"bo ja sie akceptuje taką jaką jestem\" i mamy wizje niezbyt atrakcyjną... wygląd ma ogromne znaczenie tak samo duze, jak i psyche... bo jesli tej urody brak, to psyche, nawet nie chce mi sie poznawać Ps przez to wstawanie o 5 rano w tygodniu calkowicie mi sie zegar biologiczny przestawil :)

Cześć!!! Zauważyłam, ze coraz więcej powstaje topików :) Pozdrawiam ;)

Piękno jest w środku człowieka nie na zewnątrz, tylko trzeba je dostrzec ;)

Zagubiony>>>nie martw się znajdziesz przyjaciółkę ;) Pozdrawiam.

Gość Takie ładne oczy
Aniu, jak nie masz nic do powiedzenia, to nie mów...

Gość ksieżycowewłosy
Zagubiony,nic nie napisales ,dlaczego rozwodzisz sie z zoną? Ile lat byliscie w związku?....dla niektorych to są dosc znaczace informacje. Nie za bardzo chce mi sie wierzyć,aby poprzez portale randowe nie mozna było z kimś godnym uwagi zawrzeć blizszej znajomości. Wiem/nie z doswiadczenia/,że nie jest to takie złe,moj znajomy kiedys dla hecy umiescił swoje ogoszenie,bez zdjęcia..nie musiał długo czekac na odzew,..w pewnym momncie starało sie o jego wzgledy 5 kobiet z czego 3 były męzatkami-przykry fakt...z jedna sie spotkał i był zachwycony,nie znam dalczej czescie jego historii. Takze nie rozumiem,lawiny krytyki ludzi dla których wyglad nie jest wazny...POczywiste jest,ze poznajac kogos w pierwszej kolejnosci patrzymy na jego wyglad zewnetrzny,chce podkreslic ze intelekt jest bardzo wazny.Kiedy np.okazałoby sie ze przystojny pan ma niezle namieszane pod kopułą,to z pewnoscia odpusciłabym go sobie,z drugiej strony kiedy Pan byłby ujmujacy,inteligentny,zabawny a nie miał za krzty urody....chyba tez bym sobie odpsusciła..choc czasami mozna sie przekonac-to tez nie jest zasada Ale tak czy inaczej trzeba czuc pociąg do 2 osoby..inaczej moze byc tak jak naspisała "Komiczne",w domku ułozony,miły Pan a na widok Zdziska z sasiedztwa majcieta spadają na dół....:)))) Zagubiony,zycze wytrwałości.

Takie ładne oczy>>>nie musisz moich postów czytać......może mam coś do powiedzenia, lecz czasami nie warto pisać na kafe bo wszyscy się czegoś czepiają....bez odpisu!!

Gość Takie ładne oczy
Aniu, wiem, że mogę nie czytać, ale temat ciekawy (nie Twój zresztą), więc czytam wszystko. Powiedz mi np. co do dyskusji wnosi taki np. Twój wpis: "Cześć!!! Zauważyłam, ze coraz więcej powstaje topików Pozdrawiam " Masakra...

Szkoda że nie pomyślałaś/łeś....chciałam tylko zaznaczyć iż coraz więcej osób na kafe poszukuje swoich drugich połówek.....już ktoś napisał że portale randkowe czasami zawodzą nic więcej....

\"uroda: średnio przystojny Dla faceta liczy się wygląd, a na tych portalach to nie za ciekawie.\" Może nie mozesz znależć na portalach bo sam kiepsko wyglądasz a nie kobiety. Nie zagladałam na portale więc nie wiem. Z obserwacji wiem, ze to kobiety zdecydowanie częsciej mają bzika na punkcie wyglądu i dbają o siebie.