Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z a g u b i o n y

Szukam przyjaciółki 35-40 Radom

Polecane posty

Gość z a g u b i o n y

Jeżeli jesteś równie samotna jak ja to napisz - może będzie dalszy ciąg? Spotkamy się przy kawie i pogadamy paul_42 [zwierze z ogonem] tlen.pl Kilka słów o sobie: wykształcenie: inżynier wzrost: 175 uroda: średnio przystojny stan cywilny: żonaty w trakcie rozwodu z powikłaniami sytuacja materialna: świetna sytuacja uczuciowa: fatalna reszta - na priv Nie wiem czy to dobre miejsce na nawiązanie poważnej znajomości ale portale randkowe zawiodły więc próbuję jeszcze tutaj

witaj, a jakie portale randkowe Cię zawiodły? może trzeba dać im szanse, tyle osób jest razem a poznali się właśnie dzięki sympatii czy inne tego typu serwisy.

Gość z a g u b i o n y
No właśnie sympatia i i-love Kobiety są tam z II sortu w większości, a jeżeli mi się któraś podobała to nie odpowiadała na maile. Kilka znajomości nawiązałem - ale z innych miast i znajomość umarła śmiercią naturalną - po kilku (kilkunastu) postach tak to wyglądało w moim przypadku

Gość miła blondynka
witaj a moze poklikamy na gg?

Gość z a g u b i o n y
No właśnie sympatia i i-love Kobiety są tam z II sortu w większości, a jeżeli mi się któraś podobała to nie odpowiadała na maile. Kilka znajomości nawiązałem - ale z innych miast i znajomość umarła śmiercią naturalną - po kilku (kilkunastu) postach tak to wyglądało w moim przypadku

Gość *Beta***
co to znaczy z II sortu?

Gość miła blondynka
witaj zagubiony kazde miejsce jest dobre na zapoznanie kogos bliskiego to moze przejdziemy na gadu gadu

Gość TEn facet jest zonaty
Takze, nie dajcie sie nabrac na jego post. on sobie szuka jedynie kochanki.

Gość z a g u b i o n y
miła blondynka -----> a jesteś z Radomia?

Gość z a g u b i o n y
Nikogo nie próbuję nabierać. Napisałem wyraźnie przecież żonaty w trakcie rozwodu.

Gość miła blondynka
do zagubionego niestety nie ale czy to jakiś problem no ja niesadze

Gość miła blondynka
zawsze mozna wsiasc w autko pare minut i sie jest na miejscu dla chcacego nic trudnego:)

Zagubiony, widzisz:-) parę słów tutaj i już kobietki piszą:-), dobrze będzie. powodzenia, a jak nie znajdziesz daj znać;-)

Gość miła blondynka
ale nie lubie tu klikac wole na gg bo po co ktoś ma czytac o czym pisze z dana osoba wiec jak sie zastanowisz to muj numer gg 13185853

Gość to podejrzany typ
Poki nie bedziesz miec rozwodu bedziesz zonaty. Prawdopodobnie szukasz sobie przyjaciolki by sie pobawic a potem nagle stwierdzisz ze jednak wracasz do zony. Juz sam fakt, ze sie rozwodzisz zle o tobie swiadczy. pewnie ja zdradziles albo chcesz wymienic na mlodszy model. jeszcze sie nie rozwiodl juz se baby szuka. Jak dla mnie jestes zwyklym naciagaczem.

Gość z a g u b i o n y
Co to jest drugi sort? Dla faceta liczy się wygląd, a na tych portalach to nie za ciekawie. Kobiety nie mogą znaleźć bo kiepsko wyglądają. Może nie powinienem uogólniać bo mógłbym kogoś obrazić - ale niewiele kobiet było takich które mnie zainteresowały z wyglądu

Gość z a g u b i o n y
Ja szukam blond tipsiary, musi miec gora 20 lat, ubierac sie w mini, sluchac diski disko i robic loda z polykiem.

Gość miła blondynka
zagubiony i tu sie milisz . ja bymnajmniej jestem atrakcyjna kobieta nawet moge to udowodnić:)he he

Gość miła blondynka
he he ja mam 23 kociaku:)

Gość z a g u b i o n y
to podejrzany typ -----> widzę że w głowie masz już cały scenariusz. Nie wiem czy często się zdarza że ktoś w trakcie rozwodu stwierdza nagle że kocha żonę i do niej wraca. Dużo takich filmów widziałaś Bo ja żadnego. U mnie to jest raczej niemożliwe

Gość z a g u b i o n y
widzę że pojawił się podszywacz wpis z 22.56 nie jest mój

Gość z a g u b i o n y
Niestety 23 lat to juz za duzo. Ja chce taka mlodke by moc pochwalic sie nia przed kolegami z pracy na budowie. Ale chlopaki mi beda zazdroscic, jak przyprowadze taka cizie:))) A moja juz prawie ex zona to stara przechodzona dupa po 30.

Gość z a g u b i o n y
A ja jak baba konczy 30 lat zamieniam ja na nowszy model.

Gość o kurna...
jak na targu :( przybijające doświadczenie facio "czuje się samotny" w pierwszym zdaniu a w kolejnych II sort i liczy się dla niego wygląd kobiety? a wy mu jeszcze... wsparcie omg czego dożyliśmy?!

Gość ...*
fakt mężczyźni są wzrokowcami i leniuchami :) Chcesz zagubiony pogadać czy szukasz "plasterka"... no wiesz pewnie, że nic na siłę...Radom duże miasto i znajomych chyba masz...a i w pracy chyba też kolegów, koleżanki... zastanawiam się nad twoim desperackim krokiem..szukania tą drogą znajomości...

Gość TEn facet jest zonaty
Jak sie rizwiedzie to sam bedzie 2 sortu. wlasciwie juz nim jest a do tego jakis pieprzony desperat skoro na kafeterii baby szuka.

Gość z a g u b i o n y
Akurat w pracy nie mam kobiet (tak się czasem składa) A powyższe 2 wpisy też są nie moje

Gość z a g u b i o n y
pracuje na budowie i jestem starym zulem.

Gość ...*
Zagubiony szukasz przyjaciółki?... a co pod tym tak naprawde się kryje...czy do bycia w przyjaźni konieczny jest wygląd?

Gość z a g u b i o n y
Jesteś mało dowcipny Chyba rzeczywiście pracujesz na bydowie bo intelektem nie błyszczysz