Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyppo

dziewczyny, jak reagujecie na podryw?

Polecane posty

Gość no tak bo wy wychodzicie
dokladnie tak chyba ze walniesz skrajnie poronionym tekstem. Ale to tylko ułatwia Wam zadanie, bo wystarczy proste czy da sie zaprosic na kawe czy cus. jak sie spodobasz to sie zgodzi, nie- to nie. Albo jak na dworcu to ze sie pociag spoznia znowu :p bedziecie jechac razem, to pogadacie. tylko powtarzam- jesli odpowiada zdawkowo nie zwracajac wiekszej uwagi to sie wycofujcie, jeli odmawia to tym bardziej

Gość jarek ty to naprawde
masz jakies problemy ze soba. na moj gust to ty zadnej sensownej nie bardziesz "rznał" jesli w ogole.. bije z ciebie taki zal do swiata i do kobiet ze az sie przykro robi

Jarek dlatego szanuje ten fakt i nie zatrzymuje faceta,a ze wraca to jego problem,nie mój...Dziwka to dziwka. A teraz ide Jestem w trakcie rozwodu,kłóce sie z mezem jak cholera...jutro byłaby(a moze jest)nasza rocznica ślubu...i co ta pluskwa zrobiła?Przylazł dzisiaj z naszyjnikiem :O Nie przyjełam niech sie pałuje

jakas cie musiała skrzywidzic... to ze trafiles na kobiete ktora nie potrafiła byc w porzadku, nie znaczy ze takie nie istnieja

Gość madziattt
Jarku.masz racje,ale pamiętaj że są wyjątki,istnieją porządne dziewczyny

Gość ofe rma
"myślę że jest tak jeżeli podchodze do dziewczyny i się jej podobam to nieważne co powiem to i tak się umówi ale jak bym się jej nie[podobał to nieważne co zrobie i tak mnie oleje" c.r.e.a.m co to się z tobą porobiło, zaczynasz myśleć :D brawo a co do wyzywania od szmat. to przecież tylko objaw chamstwa i prymitywizmu. przyczyna jest nieistotna a i przejmowac się nie ma czym. prymitywowi takie wulgarne zachowanie daje satysfkacje i poczucie siły. na to nic się nie poradzi.

jak to jak znalesc? probojcie szukajcie :P takich kobiet wbrew pozorom troche jest..tylko nie szukajcie na dyskotekach bo tam raczej zadna z płci nie ma szans na znalezienie milosci swojego zycia :P

Gość rerekum kum bec
niedziwedz........niektore z nich sa tak zrezygnowane jak ty i zadko je widac, ale niedlugo wyjda na ulice;) od razu, zeby bylo jasne........nie w celach zarobkowych :P

Gość rerekum kum bec
nie pytalam czy jestes:) zdolowany a zrezygnowany blisko kolo siebie te dwa stany :P

Gość ofe rma
"Jestem w trakcie rozwodu,kłóce sie z mezem jak cholera...jutro byłaby(a moze jest)nasza rocznica ślubu...i co ta pluskwa zrobiła?Przylazł dzisiaj z naszyjnikiem " a jakby nie przylazł z naszyjnikiem to byś pewnie napisała że "nawet nie pamiętal o naszej rocznicy". :D

Gość ofe rma
"Oferma wcale nie,bo go uprzedzałam ze nie chce zadnych prezentów" i to by niby coś zmieniło gdyby nic nie przyniósł? to jak to jest z kobietami, mówią to co myślą/czują czy po prostu mówią a facet ma się domyślić co myślą/czują?

Gość ofe rma
"Oferma jak mówie NIE tzn Nie nie zauważyłeś jeszcze tego?" tego nie wiem. ja się na kobietach nie znam, nie zauważyłaś jeszcze tego :P a opinie w tej materii bywają różne.

Gość nerwowa jestes widac
zlośliwa ty jestes bardzo czepialska i obrazalska. nie wystarczy ci że zrazilas juz swoje kolezanki z topiku?

errata: zraziłaś do siebie

Gość ofe rma
nie mam zamiaru się z tobą kłócić, po co mi to.

nic dziwnego, że rozwodzisz sie i jestes sama , nikt nie wytrzymalby z taka zołzą :D

Jak widac znajomych z gg tez wkurzasz skoro doszlo do konfliktu z justyna :classic_cool: Spadam ;)