Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estymona

Śmieszne i straszne historie z kupą w roli głównej

Polecane posty

Chodzi mi o konkretne historie. Zamierzam książkę napisać, jakby kogoś interesowało po co mi to ;)

Gość hdjdcnkdn
kiedyś był tu taki topik długi i można było płakać ze śmiechu. Temu kto znajdzie order uśmiechu :)

A co? NIe kupiłabyś książki o kupie? :) Można by ją czytać wieczorami z całą rodziną ;)

Gość pozdro6OO
hmm ktos kiedys nasrał do wazonu.

Gość hdjdcnkdn
no to masz order. Gratulejszyns

Kochana ja kolekcjonuje książki o kupie. :classic_cool: Byłabym pierwszą chętną. Mało tego, możesz mi ją nawet zadedykować. :P :classic_cool:

Gość jest juz ksiazka o kupie
z serii tych strasznych ksiazeczek dla dzici, francuskich chyba

Gość upsasa haha
:0 kiedys najebałem sie z kumplami u znajomka, imprez w bloku, balkony obok siebie, ktos z długimi łapami siegna na sasiedni balkon gdzie w sumie była tez impreza tylko ze seniorów 50 latkowie moze 40 sto nniewazne. siegna po jakis woreczek był zawieszony na scianie. przynosi na chate a w nim spinacze , ktos wyjezdza z haselkiem, ty naraj do niego, długo nie myslac najebał do woreczka i grzecznie go odwiesił na miejsce. kumpel mowil ze wisial tak ze 2 dni smierdzialo niemilosiernie, w koncu znalazl sie zabalkonem. ciekawe co pomysleli se sasiedzi ze to ktos od nich na bibie czy moze ze my :)

Gość najlepsze jaja sa z kupa
jak sie wali srake gdzies w plenerze i nie ma czym wytrzec, wtedy wyciera sie np zdjeta z nogi SKARPETA albo MAJTKAMI :)