Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

--astra--

Stary facet młoda kobieta

Polecane posty

Znam osobe, która spotyka się z mężczyzna od siebie straszym mniej niż 30lat? ciekawa jestem co sądzicie na ten temat.. czy oni maja szanse na szczescie miłość czy raczej na kleske?\\

Ale czy to znaczy że to dobrze ze ludzie tak moga?? no ja twierdze ze tak? ale jak sie patrzy na takie osoby? zdanie innych nie jeste wazne chodzi o zdanie społeczenstwa... bo jewst mało tolerancyjne

Gość moja mama byla ponad 30 lat
nigdy sie nie spotkalam z jakas kpina ze strony innych, zreszta Oni i tak sie tym by nie przejeli, byli szczesliwi i to sie liczy!!!!

astra-- a dlaczego nie moga? milosc nie wybiera!

Gość JUHUUUUUUUUUUUUUUUUU
moj narzeczony jest 17 lat starszy, kocham go na zboj i nie widze zadnej roznicy on tez :)

Ja uwazam ze moga, ale nie wiem czy mozna ufac takiemu mezczyznie?? Ona po 20 czy nie zrani? i sex? on jest starszy od jej ojca... ja nie oceniam, jestem za ale jak to jest z innymi nie chce zeby ich porzykrosc spotkała, zwłaszxza ze to kumpel rodziny

Juhuuu ja sie tez spotykalam ze starszymi uwazam ze sa lepsi niz mlodsi ale czesciej rania... ale on jest 'prtaiwe dzidkiem' tak mozna to interpretowac.

wiesz sex ze starszym facetem jest o wiele piekniejszy,pelny i przyjemniejszy, maloaty nie maja doswiadczenia mysla tylko o sobie a nie o partnerze... mowa o facetach oczywiscie, ja mojego kochanego nie zamienilabym na zadnego innego,planujemy slub i jestesmy szczesliwi! :) jestesmy razem ponad 3 lata i nawet ani jednej klutni...piekny dojrzaly zwiazek :)i pelna akceptacja ukochanej osoby

Gość liiiiliiii
chyba w koncu chlop sowj rozum ma??

jeli jest ze 30 lat starszy od kobiety to tka, ja nie widze roznicy jesli facet jest starszy 20 lat np, ale takanprwda ze sa 2 typy 1.starszy jabaka ktory chce ruchac mloda dupe i porzucic 2.stardszy facet po przejsciach albo nie majacy szczescia w zwiazkach pozadny i kochajacy, wiec zalezy jna jaki typ sie trafi....

lllliliiiiii co to znacy ze chłop ma rozum?? No dobranie chodiz o kleznake tylko o mnie... a pytam bo to jest skomp[likowane i nie wiem czy dobrze robie. jestem za ale sa watpliwosvci

astra nie miej watpliwosci, naprawdę mozesz byc szczesliwa,

odpowiedz sobie na pytania kochasz go? on ciebie? chcesz spedzic z nim zycie? czy jeste w stanie zaakceptowac to ze sie zmieni jego cialo? ze sie zestarzeje? czy jestes w stanie zajac sie nim kiedynadejdzie pora? czy on jest zdolny zrobic dla ciebie wszystko? czy bedziesz potrafila zniesc presje otoczenia ktore bedzie cie wysmiewalo i wyszydzalo? jestli na wszystkie odpowiedzialas tak to dzialaj i badz szczesliwa!

ja tez tak uwazam badz szczesliwa z tym kogo kochasz :)

ja sie boje najbardziej tegpo ze sie zaangazuje a on mnie zostawi.. wilee miałam zwiazkówpomimo młodego wieku i boje sie ze on sie ze mnie nabija.. chyba niemam powodów to takiego myslenia ale gdzies tam... poewnie musze z nim pogadac.

starszy facet tez juz mysli inaczej, nie wydaje mi sie zeby mial Cie zostawic, nie dla nich takie zabawy, chociaz wyjatki zdarzaja sie wszedzie no!

hmmm powedz mu co czujesz... jesli on sie zdelaruje to ok :) badzcie szczesliwi,ale jak chce mloda lake na ruchanie to go kopnij w dupsko... rozmowa to najlepsze rozwiazanie ! ile macie lat? ja mam 22 a moj 40

różnie to bywa, w moim przypadku to ona mnie zostawiła, wyszła za maz za faceta niewiele starszego od siebie, maja dzidziusia, mam nadzieję ze jest szczęscliwa

a możeto jakies zboczenie/nie wierze co pisze ale biore pod uwage/ co moze krecic w mlodej i ne dokonca wiadomo najmadrzejszej, ale głupia nie jestem. moje przyjaciolki sie dowiedzialy to je bawiło w pewien sposob. a mnie nie... bo on jest kochany dsla mnie

nie przejmuj sie przyjaciolkami, ja mam to gdzies, wszyscy mi mowia ze staruchm, pierdoly duperele, a co im do tego! to ja znim jestem i najwazniejsze ze jestem szczesliwa!! dla mnie dziadek to osoba po 70 :D 40-70 to jest dojrzaly osobnik plci meskiej :D

macie racje

kochasz go? nie wiem on ciebie? nie wiem chcesz spedzic z nim zycie? nie wiem, bo zależy czyje:P czy jeste w stanie zaakceptowac to ze sie zmieni jego cialo? akceptuje od poczatu, boniewyglada na swoj wiek ze sie zestarzeje? czy jestes w stanie zajac sie nim kiedynadejdzie pora? chybatak czy on jest zdolny zrobic dla ciebie wszystko? mysle że dużó czy bedziesz potrafila zniesc presje otoczenia ktore bedzie cie wysmiewalo i wyszydzalo? tak, ale bedzie ciezko, zwłaszczarodzice jestli na wszystkie odpowiedzialas tak to dzialaj i badz szczesliwa! :):):)

Kurwa nie wiem co młoda dziewczyna widzi w facecie po 50-tce! no przecież życie sobie marnujesz z dziadkiem! I co w nim widzisz??? Tylko mi nie mówcie że to miłość, bo nie wierzę!!! To zwykły układ, panienka ma pieniądze i poczucie bezpieczeństwa, a taki facet sex i świadomość, że jeszcze nie jest taki stary!!!

a ja niew jestem spontaniczna to on bardziej, ma charakter poniekąd (bo wiadomo mloda) Ja 22 a on 59 heh

To nie miłość, to obopólny układ! Znajdź sobie chłopaka, póki masz te dwadzieścia parę lat, a nie uganiaj się za dziadkiem!!!