Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

--astra--

Stary facet młoda kobieta

Polecane posty

Gość JUHUUUUUUUUUUUUUUUUU
wiesz ja mialam tez ciezko z rodzicami, ale jak zobaczyli ze nprawde swietna z nas para, ze on mnie nie stpuje i ze nie jestem laska na dymanie tylko ze dalej sie rozwijam,studuije,powaznie mysle o zyciu prsacuje to zaakceptowali moj wybor i teraz ojciec jest kurcze kunmpelm od kufla z moim :D az mi sie smiac chce jak sobieprzypomnie jak go od skurwoeli wyzywal:D

Gicior a JAK powiem Ci ze ona pochodzi z rodziny zamoznej i on też ma te mało wartościowe papierki to co myślisz ? bo ja nie uwaząm ze wszytsko wokoło piniedzy sie toczy.. ale róznie to bywa

Gicior a przezyłaś/przezywasz to?? bo jak tak to masz prawo wypowaidania sie a nie oceniania..

gicior odwal sie nie przezylas takiego uczucia to nie wiesz, mi nikt nie pomagal, nie chcialam zeby facet mnie utrzymywal, jestem niezalezna finasowo, on jak na sowj wiek wyglada na 10 lat mlodszego, i jest najlepszym czlowiekiem na swiecie, to nie zadena ukald, to milaos, ukad jest wtedy jak facet sponsoruje jakas siwke tylko za sex

lepiej przezyc mniej lat z prawdziwym uczuciem niz zyc z czlowiekiem z ktorym nie ma sie nic wspolnedo lat 50 :> ja akceptuje to ze moj kochanymoze odejsc za 20 czy 30 lat ale nikt z nas nie wie kiedy to sie stanie nawet mlodi ludzie umieraja! ale uwazam ze lepiej przezyc w szczesciu te 20-30 lat i miec piekne zycie i wspomnienia niz sie meczyc bo spoleczenstwo nie zaakceptuje... moja babcia i dzideak maja 20 lat roznicy on 96 lat ona 76 , obydwoje zyja i sie bardzo kochaja, a dziadek mowi ze to babcia trzyma go przy zyciu tak dlugo wiec takie zwiazki sie udaja!

Juhhhuu zgadzam zię, gduby tobył czystysex, traktował jak prostytutke ale tak nie jest. Boje sie rekacji jednej osoby z rodziny bo wydaje m9i sie ze sie zakoxchała albo cos wtym rodzaju, a jest starsza ode mnie ale nie aż tak bardzo.

a jakbym chciała przezyc co \sw tym złego? w konu czuje sie kobieta i wiem ze zaakceptował mnie w 99% i ja też... na razie to swieżość i nie wiem co dalej. jest bliski...

jak kochasz to walcz, jak wioesz ze to to mto walcz :) ja cie rozumiem :) fakt ze twoj jest duzoo starszy od mojego no ale coz...milosc jest slepa :)

tak, wykorzystuje, tak? Ale sexu nie było:) ciagle sie mylisz. nie mam Ci za złe że źle to oceniasz bo tego chciałam, chciałam zeby ktoś to skomentował. ale widze ze jest kilka dziewczyn/chłopaków ktorzy wiedza co mówia bo przeztyli:)

Może masz jakieś straszne kompleksy i dlatego wybrałaś sobie dziadka??

ja przezylam i bede rzezywac :) codziennie dziekujac bogu ze dal mi takiego czlowieka!!! za rok slub i dzieci, starania zaczniemy jeszcze przed slubem :) i bedziemy ssczesliwi a innym kij w oko :)

nie sugeruje ze milosc nie patrzy na wiek kolor skory czy religie, milosc nie wybiera tyle

Gicior, zznów bład, bo jestem bardzo pewna siebie ion też.. kombinuj dalej. Nie iwm czy go kocham, generalbnie staram sie mało uzywac tegosłowa bo wiekszosc go naduzywa

A Tobie wykorzystywanie kojarzy się tylko z sexem, bzdury!!! Przy Tobie widocznie czuje się młodszy i szczęśliwszy! Ale jak myślę o sobie czy mając 50, mógłbym się związać z 20-stką, to odpowiedź brzmi nie! Gdyż miałbym świadomość, że zabieram jej najlepsze lata życia, które mogłaby wykorzystać zupełnie inaczej!

kiedy bedziesz pewnai i gotowa powiedziec mocne prawdziew kocham go to wtedy uklada sobie zycie, jak nie jestes pewna to to tylko zauroczenie

gicior porozmawiamy jak bedziesz mail 50 lat ok? zobaczymy co wtey powiesz.. bo moim zdaniem bedziesz pies na baby ...

Nie kojarzy sie z sexem... ale to ze poczuł sie lepiej przy mnie to chyba dobrze, zwłaszcza ze znam go nie krótko i wuen ze czuł sie młdoo zawsze. skad to myslenie? zranił Cie ktos??

a może sam człowiekumasz kompleksy?? niektórzy czuja sie szczesliw... ja byłam raniona kilka razy.. to bolaloo aleprzetrwałami nie czuje ze ktos mi zabierz moje ata, bo wszytsko comoglamzrobićz robłam... /co moga młodzi ludzie zrobic/ to moj i jego wybor... kazdy ma swiadosmosc ale to nie jest takie proste jakby mogli sie wydawac.

"ja byłam raniona kilka razy" I dlatego wybrałaś sobie dziadka? To powodzenia życzę, mam nadzieję że za kilkanaście lat, nie będziesz musiała zmieniać mu pampersa!

jak kochasz ta osobe to nawet jak trzeba znmienic pampersa to niebedzie miec z tym problemu!

JUHUUUUUUUUUUUUUUUUU Może masz rację, jak będę miał 50 to znajdę sobie 20, rozkocham ją w sobie, później trochę pobzykam! W sumie dobry plan, dzięki!🖐️

Gicior człowku możejestes wygodnicki?? to nie ma znaczenia, ja nie mysle za duzo o przyszlosci o pampersach tylko tym co mamy teraz ale wiem jakie byc moze beda konsekwencje... i jestem pewna chce byc sazzczesliwa i nie bede przejmowac sie takimi osobami jak GICIOR. bo mi tak dobrze:):):)P:):)

Gicior, ale ile Ty masz lat?? wiesz co to miłosć zauroczenie co uczucia co wazna osoba cokolwiek? oceniasz bo?? odpowiedz szczerze

"jestem pewna chce byc sazzczesliwa i nie bede przejmowac sie takimi osobami jak GICIOR. bo mi tak dobrze P" Generalnie moje zdanie możesz mieć głęboko w dupie, specjalnie mi nie zależy! Pytałaś to Ci odpowiadam! Jestem tylko ciekaw, czy w przyszłości sama nie będziesz miała świadomości, że zmarnowałaś sobie życie?!