Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adria555

pije piwo

Polecane posty

Gość adria555
w angli traktuja nas jak murzynow, do najgiorszej pracy, byle zapierdalac, wole miec troche mniej ale w kraju gdzie mnie traktuja z szacunkiem i ejstem z rodzina

ja mysle, ze kazdy powinien byc tam gdzie mu pasuje ;) aby byc szczesliwym i nie robic nic na sile ;)

Gość hahahehe
no ale jak konczysz studia i wiesz ze z robota to nie bardzo to chcesz cos zrobic z zyciem tym bardziej ze w glowie ci swita wspolny dom dla kochanego dzieci i ciebie a skad kase wziac??

Gość adria555
takie sa realia, ja na razie o tym nie mysle,mysli te zabijam piciem browara choc niedlugo trzeba bedzie spojrzec prawdzie w oczy

wiesz, ja mysle ze czesc polakow jest tak traktowana bo sami na to tak pracuja......na taka opinie. zamykaja sie wsrod kregow z samymi polakami, nie potrafia sie wypowiedziec...to co takiemu zostanie innego do roboty? jak potrafisz sie porozumiec to chcesz sie rozwiajac, piac do przodu, robic kursy, awansowac itd itd :)

Gość hahahehe
no ja tez staram sie oddalac te mysli ale za rok otej porze nie bede juz studiowac i mowic mamo daj stowke bo bede dorosla ale nie czuje tego a chcialabym i mysle ze anglia moze mnie tego nauczyc

Gość hahahehe
ja w tym roku skoncze 23

Gość adria555
ja tak smao jak hehe

Gość adria555
jak hahahehe

Gość adria555
czuje sie czasem jak pasozyt kase biore od starszych jedynie pracuje w wakacje ale jak pomysle co bedzie za 2 lata jak bede sie musiala sama utrzymac, niewiem czy dam arde

Gość hahahehe
mam jeszcze podac link do nk??:)hhehehehe

Gość hahahehe
dokladnie jak ja:( tyle ze w tym roku nawet w wakacje nie pracuje- jestem na utrzymaniu rodzicow i ukochanego

Gość adria555
ukochanego to pol biedy, niech z kasy wyskakauje ;-) moj niema tyle kasy co by mi dawac , glupio mi tak od nich brac , ale ciagle to robie, tez mysle ze po studiach dam gdzies noge co by wreszcie sama zaczac zarabiac na siebie

adria ja wlasnie nie znam teraz realii w polsce, bo tutaj to mozna pracowac i sie uczyc i jest ok. ja wyjechalam bo dla siebie przyszlosci nie widzialam! dobrze mi tu, zarabiam, wychodze spotkac sie ze znajomymi, wyjezdzam czesto na wakacje, chodze czesto na zakupy...a nie mialam tego w pl. Nk hahaha no jeszcze sie pytasz ;)

Gość hahahehe
moj niby ma kase ale mieszkamy razem i oboje chcemy kiedys dom wybudowac i kiedy mowie ze widzialam na wystawie zajebiaszcza luzke , kurtkr itp. to jest mi glupio bo wiem ze przez to oddalamy sie od planow i marzen o domku:( a rodzice.....coz nawet moj 4 lata mlodszy brat sam zarabia na swe utrzymanie a ja............pasozyt

Gość adria555
no to dobrze zarabiasz chyba. no jak tak to fajnie ci tam jest i w londynie sobie siedzisz

Gość hahahehe
co masz do nk elmirko??hehhehe

Gość adria555
hehe no to nie ejst zle mnie nawet teraz nie byloby srac z moim na karton pod mostem

Gość hahahehe
no ale powiedz co z tego ze nas na cos stac?? "nas" czyli go bo on zarabia??

Gość hahahehe
to dawac linki do nk baby!!!!!!!!!!!!!!! jestem juz tak pijana tymi dwoma piwami ze jest mi to oboojetne tym bardziej ze mam nadzieje ze nie jestescie moimi znajomymi i nie bedziecie miec jutro ze mnie beki ze zwierzam sie w necie:)

Gość adria555
to juz zawsze cos, a duzo zarabia?

Gość hahahehe
o fuck !!!!!!!!!11skonczyla sie warka- mam dwie opcje: albo weselna wódka albo coca-cola

Gość adria555
dawaj weselna :PPP

Gość romantyczna komedia
weselna wodka :D:D pomoge jesli chcesz?:P

wodka+cola :) ja moge zrobic to samo :) mam jeszcze kilka innych opcji, ale moge dotrzymac ci tego samego towarzystwa hahaha

Gość hahahehe
ok.3000m-c ale mieszakmy w jeszcze w tym roku mieszkalismy w akademcu i nie mielismy zadnych wydatkow:) ale teraz chcemy cos wynajac-te zarobki sa w zaleznosci od regionu polski sa albo duze albo male- tu gdzie my mieszkamy to dosc ok:)